rekreacija na otvorenom

Pripremite se kako treba: bez pravog alata nema dobrog roštilja

roštilj
Foto: Thinkstock
1/4
26.04.2018.
u 09:55

Da bi roštilj uspio, potrebni su vam osim mesa i dobar roštilj, pribor i posude, zatim daske za rezanje, pregače... Sve o nudi vam Lesnina po povoljnim cijenama!

Sezona roštiljanja je započela - kotleti, ražnjići, pečenice, pljeskavice i njegovo veličanstvo ćevapi aktualni su svaki sunčani svibanjski vikend.

Priprema hrane na užarenoj rešetki popularna je širom svijeta i odličan povod za okupljanje obitelji, prijatelja i uživanje u prirod, na svježem zraku. Da bi gosti, osim u lijepom vremenu uživali i u dobrom zalogaju evo par savjeta koji će svakog klasičnog kuhara preobraziti u pravog gril majstora.

Foto: Promo fotografije
Roštilj 499 kn

Prije svakog posla potrebno se pripremiti! Prije roštiljanja nužno je prirediti pribor i naravno kvalitetne namirnice. Roštilj počinje kupovinom kvalitetnog svježeg mesa koje se marinira 24 sata prije pečenja, a da bi se smekšalo i u konačnici bilo sočnije.

Osim trikova za pripremanje namirnica i samo pečenje važno je imati i pravi alat. U Lesnini je sezona roštiljanja u punom jeku! Roštilj, pribor za roštiljanje, posude i pribor za jelo, daske za rezanje, pregače, suncobrani, kao i sav ostali alat neizostavan za ovu vrstu rekreacije na otvorenom na prigodnim su akcijskim popustima.

Foto: Promo fotografije
Pribor za roštilj 299 kn

Među ostalim, u ponudi Lesnine je i linija roštilj s potpisom jednog od najpoznatijih kuhara današnjice Jamie Olivera. Sačinjeni od lijevanog željeza i nehrđajućeg čelika ovi specijalni roštilji namijenjeni su kako početnicima tako i profesionalcima.

I jedan savjet za kraj... Neka ove godine zdravi roštilj bude u fokusu. Odreske, pileća prsa, ribu, gljive, hamburgere od povrća, … dekorirajte raznovrsnim sezonskim povrćem prethodno ispečenim na grilu u aluminijskoj foliji.

Foto: Promo fotografije
Pregača za kuhanje, 99,90 kn

>>Život na otvorenom - iskoristite toplo vrijeme

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije