Promo

Prima se širi na američko i skandinavsko tržište!

19.01.2018.
u 13:22

Uz već poznate i prepoznatljive komade tapeciranog i masivnog namještaja, na ovom prestižnom sajmu premijerno je predstavljeno čak stotinu novih proizvoda koji prate najnovije trendove na europskom tržištu

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, predstavlja svoj izvozni program na najznačajnijem europskom sajmu namještaja, IMM Cologne 2018, koji se od 16. do 21. siječnja održava u Kölnu. Ova važna platforma za prezentaciju i promociju novih međunarodnih trendova na području proizvodnje namještaja i uređenja interijera okupila je 1.200 izlagača iz 50 zemalja.

Noviteti u programima tapeciranog i masivnog namještaja Prima grupe izloženi su u okviru 280 m2 impresivnog izložbenog prostora. Kutne garniture, stolovi, stolice, fotelje i moderne modularne garniture koje se mogu prilagoditi svakom interijeru predstavljene su u širokoj paleti boja podatnih i mekih tkanina. Bogatu ponudu zaokružuje program kutnih klupa, stolova i stolica koji se dimenzijama i kombinacijom materijala prilagođavaju potrebama i željama kupaca.

Uz već poznate i prepoznatljive komade tapeciranog i masivnog namještaja, na ovom prestižnom sajmu premijerno je predstavljeno čak stotinu novih proizvoda koji prate najnovije trendove na europskom tržištu. Modernim interijerima ove godine dominirat će kombinacije hladnih metalnih profila, toplog hrvatskog hrasta i atraktivnih tkanina pastelnih boja.

Upravo pravovremeno prepoznavanje novih trendova koji su usklađeni s inventivnim dizajnom i vrhunskim materijalima, ponovno su potvrdili konkurentnost Prima grupe među renomiranim proizvođačima namještaja.

"Prima grupa je na IMM- u prisutna dugi niz godina, a ovogodišnji nastup najuspješniji je do sada. To potvrđuje odlična reakcija postojećih kupaca na predstavljene novitete iz Primine kolekcije namještaja za 2018. kao i otvaranje novih tržišta. Svi novi proizvodi koje smo predstavili na sajmu već su pronašli svoje kupce", naglasio je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe.

Na ovom prestižnom sajmu Prima grupa sudjeluje već osmu godinu i bilježi uspjehe zahvaljujući neprestanom ulaganju u razvoj proizvoda, sve veći dizajnerski tim te u poboljšanje tehnologije u svim procesima proizvodnje. Zahtjevan put razvijanja proizvoda temeljen je na dugogodišnjem radu i bogatom iskustvu cijelog tima Priminih djelatnika. Poslovni model Prima grupe uvijek polazi od analize potreba potencijalnih kupaca u skladu s kojima se razvijaju i dizajniraju proizvodi, dok je kvaliteta izrade korak kojem se pridaje posebna pažnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije