Promo

Prima novom kolekcijom oduševila europske kupce

22.08.2018.
u 11:31

U novoj kolekciji dominiraju visokokvalitetne tkanine ugodne na dodir, otporne na habanje

Prima Grupa  se predstavila s novom kolekcijom namještaja za 2018. koju odlikuju suvremeni dizajn, visoka kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost.

U novoj kolekciji dominiraju visokokvalitetne tkanine ugodne na dodir, otporne na habanje, a “must have” postala je kombinacija masivnog drva kao toplog materijala u kontrastu s hladnim metalom koji je iz eksterijera ušao i u interijer te masivno drvo koji je trend već nekoliko godina. Svojim novitetima u programima tapeciranog i masivnog namještaja Prima je oduševila sve posjetitelje i trgovce koji su pokazali veliko zanimanje za Priminim proizvodima.

Dugogodišnja prisutnost Prima grupe na zahtjevnom europskom tržištu dovela je do prepoznatljivosti proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna što je rezultiralo daljnjim povećanjem izvoza, a kroz sudjelovanje na GIGA sajmu novi Primini proizvodi će se ubrzo naći na policama najvećih europskih trgovaca namještajem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije