Slatka tajna

Prilika života - dvije noći u kuhinji od čokolade, sobi od medenjaka i jestivoj blagdanskoj šumi

Foto: Booking.com
1/5
04.12.2019.
u 11:59

Slatki smještaj će biti ekskluzivno dostupan na Booking.com-u i u njemu će moći boraviti do dvije osobe tijekom dva dostupna noćenja

Najslađi dom na svijetu, ali doslovno, smjestio se u srcu londonske četvrti Soho. U prikladno nazvanom smještaju Candy Cane sretni će gosti imati priliku provesti čarobno noćenje okruženi bombonima, čokoladom, medenjacima i ostalim blagdanskim slasticama!

Foto: Booking.com

Slatki smještaj će biti ekskluzivno dostupan na Booking.com-u i u njemu će moći boraviti do dvije osobe tijekom dva dostupna noćenja. Ljubitelji slatkiša i čokolade po dolasku u objekt imat će priliku grickati jestive božićne vijence i pritom se diviti nevjerojatnim prozorima uređenima u stilu božićne lizalice candy cane i sjajnoj, snježnoj fasadi napravljenoj od šećerne glazure.

Foto: Booking.com

Nakon ulaska u Candy Cane House gosti se mogu opustiti i uživati u košari dobrodošlice, uz slavljenički šampanjac i birane slastice u salonu sa slatkišima. U toj prostoriji velike slastice ukrašavaju zidove, a šećerni štapići i jestive ukrasne kugle krase božićno drvce od šećerne vune.

Foto: Booking.com

I kao da to nije dovoljno, staza napravljena od božićnih šećernih kolača vodit će goste do glavne sobe od medenjaka, koja je inspirirana bajkama i u kojoj će gosti biti okruženi pravom blagdanskom šumom sa slatkim, jestivim čokoladnim češerima.

Nakon toga slijedi čokoladna ekstravagancija u čokoladnoj kuhinji – goste očekuje prostorija od karamel-čokolade, čiji su zidovi napravljeni od topljene čokolade, a pod od karamele. Kao dio nevjerojatnih sadržaja inspiriranih slasticama u objektu je dostupna i kupaonica u stilu šećernih kockica.

Foto: Booking.com

Svaka će soba u smještaju Candy Cane House biti blagdanski uređena, izgledati, mirisati, i što je najvažnije, imati okus Božića. Gosti će tako mooći boraviti u salonu sa slatkišima, sobi od medenjaka i čokoladnoj kuhinji.

Objekt Candy Cane House ekološki je prihvatljiv smještaj, u njemu će se koristiti biorazgradiv snijeg i ekološki prihvatljivi proizvodi. Preostali kućanski predmeti bit će donirani dobrotvornoj organizaciji Barnado’s nakon što se gosti odjave iz smještaja.

Foto: Booking.com

Ryan Pearson, regionalni menadžer u Booking.com-u kaže: „Božić je jedno od onih doba godine kada svi volimo malo više uživati. Naša je misija olakšati svima da istraže svijet, pa će naš objekt Candy Cane House imati ponešto za svakog sladokusca. Ovaj primamljivi smještaj pripremljen je u pravom trenutku za blagdansku sezonu i jedan je od uzbudljivih primjera brojnih nezaboravnih iskustava putovanja.

Cijena noćenja u o ovoj kućici iznosi 99 funti, a smještaj je moguće rezervirati 18. i 19. prosinca.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije