NOVI BROJ LIVINGA

Inspiracija: evo kako impresivno dekorirati blagdanski stol

blagdanski stol
Foto: Josip Regović
05.12.2015.
u 09:05

Svečani stol za kojim se tradicionalno okuplja cijela obitelj središte je božićne priče. Inspirirajte se našim prijedlozima kako ga što ljepše urediti!

Prezentacija jela u odabranom posuđu, ukrasi, stolnjak i ostali detalji uvijek dodatno čine uživanje i okupljanje oko stola posebnim, a naročito kada su blagdani u pitanju. Zato se za vrijeme Božića nastojimo potruditi oko blagdanske trpeze - izbora jela, pića, ali i cijele 'prateće opreme'.

Naravno, to je posve razumljivo jer blagdanski su dani posebni po svemu i da atmosfera bude što ljepša, toplija i ugodnija i da svi ukućani, kao i naši gosti to osjete. Načina kako osmisliti blagdansku trpezu je bezbroj, a da bi vam to olakšali i potaknuli u vama lavinu kreativnosti i dobih zamisli, donosimo vam dio ideja iz novoga broja Livinga.

U posebnom editorijalu, naime, pripremili smo četiri inspiracije, koje svojim stilom detaljima predstavljaju četiri različite priče. No, za svaku od njih vrijedi da se treba pridržavati nekoliko osnovnih pravila o tanjurima, postavljanju pribora za jelo i ubrusima, koji bi trebali biti prigodnog uzorka ili u odgovarajućoj boji. Kako je to zamislila naša dizajnerica i stilistica Ankica Juričević, pogledajte u novom, devetom, po redu izdanju mjesečnika Living koji od danas, 5. prosinca možete nabaviti na kisocima za samo pet kuna uz Večernji list te nakon toga samostalno u prodaji za 14 kuna.

Foto: Josip Regović

Prosinački broj Livinga, osim uređenja božićnog stola donosi i niz blagdanskih tema - dva raskošna zagrebačka interijera ukrašena originalnim dekoracijama. Vodimo vas i kroz ponudu borova, kuglica, ukrasa koje nude domaće trgovine, upoznajemo i s, osim božićne zvijezde, drugim idealnim sobnim 'božićnim' biljkama i učimo kako konačno naučiti raditi najpopularnije božićne kolače te punč i grog.

U novom Livingu saznajte i koji su trendovi u uređenju interijera u 2016. godini te kako sve možete urediti potkrovlje i optimalno iskoristiti svaki kutak, kako odabrati savršeno božićno drvce za svoj dom...

Foto: Kandit

Uz to, uz ovaj broj Livinga kupljen u Zagrebu u paketu s Večernjakom svi će se moći zasladiti slatkim zalogajem Kandi Crunch Brunch koji dolazi s okusima lješnjaka, kokosa, mliječne čokolade, jagode i keksa.

Foto: Living

>>Trendovi u 2016.: neutralni tonovi, bakar, namještaj od pluta...

Komentara 1

FR
franjom18
09:55 05.12.2015.

mislim da narodu ne treba ibspiracija, kako ukrasiti stol, nego sta stavit na njega, a mnogi nece na zalost nam, nece imati sta, i to je zalost, bozica! volio bi da slikate stolove u crkvenim, sobama za ruckove???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije