dobar posao

Prije i poslije - pogledajte kako su vlasnici adaptirali garsonijeru na Krku

19.05.2020.
u 07:00

Vlasnici su, još u prosincu 2019. kupili garsonijeru površine 21 metra kvadratnog, na 2. katu stambene zgrade izgrađene 1980. godine u centru Malinske, svega dvadeset metara od mora i krenuli su, sami, u opsežni makeover

Adaptacije, posebno one koji ljudi rade sami, često odu u neželjenom smjeru. Međutim ova koju vam danas predstavljamo primjer je jedne od najljepših adaptacija koje smo vidjeli.

Naime, vlasnici su, još u prosincu 2019. kupili garsonijeru površine 21 metra kvadratnog, na 2. katu stambene zgrade izgrađene 1980. godine u centru Malinske, svega dvadeset metara od mora.

U 155 dana koliko je trajala adaptacija (što zbog božićno-novogodišnjih praznika, što zbog COVID-19 situacije) u potpunosti su, sami, adaptirali kupljeni prostor.



Podna obloga je SPC vinil, zidna obloga je iverica SWIIS KRONO debljine 19mm, dok je na stropu elastični stretch strop u dezenu crno ogledalo - objašnjava vlasnik te dodaje:



Ivericu na zidove i SPC vinil na podove sam sam ugradio, dok je strop djelo ruskog obrtnika iz Moskve sa zagrebačkom adresom. Sa stropom smo se prvi puta susreli u prostoru u kojem smo dočekali Novu godinu u Beogradu, te su nam tamošnji vlasnici prostora objasnili da su ovakvi stropovi uobičajeni u Rusiji - ponosno kaže i dodatno pojašnjava kako je došlo do ove suradnje:

Nakon puno surfanja, nabasao sam na g. Dimitrija koji je prilikom selidbe svoje obitelji iz Moskve u Zagreb odlučio raditi nešto što je u njegovoj domovini svakodnevica, dok je kod nas još uvijek novina- zaključuje vlasnik.



Kuhinja i ormar su rađeni po mjeri i u potpunosti su opremljeni i maksimalno funkcionalni.
Tri velika ogledala za cijelu figuru u dezenu Grigio vizualno povećavaju prostor. Sva su tri ogledala zalijepljena na ivericu.



Kupaonica površine 2,60 m2 u potpunosti je adaptirana, te se u njoj također inzistiralo na tamnim tonovima, dok je niša bila neizostavna.


Na terasi se nalazi drvena garnitura, te klupa izrađena iz egzotičnog drveta Iroko koja je montirana na metalnu ogradu boje antracit. Iste antracit boje su i tenda, klizna stijena, kao i roleta koja je električno pokretana iz kreveta.



Dvostruki paravani za potpuno zamračenje, SMART TV dijagonale 140cm, klima uređaj sa WIFI upravljanjem samo su neke od sitnica koje ovaj prostor čine praktičnim i pametnim. Garosnijera je nakon makeovera dobila i novo ime - Studio Lux 365 Malinska, a tko želi vidjeti uživo kakav su posao vlasnici napravili i to može jer su odlučili garonijeru  - iznajmljivati!

Pogledajte kako je garsonijera izgledala prije adaptacije:

1/4

Komentara 2

MI
mica1111
08:15 19.05.2020.

Bolje bilo prije neg sad.Sad glavninu prostora zauzima ogrooooman krevet,a sve ostalo za život svedeno je na minimum minimuma.Strašno.Sad ajd ako ćete samo spavat u redu! Inače promašaj!

DU
Deleted user
09:44 19.05.2020.

Sve 5 osim ogromnog kreveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije