Keramika Modus

Priča o hrvatskim keramičkim pločicama i na Twitteru!

Priča o hrvatskim keramičkim pločicama i na Twitteru!
Dom i vrt
07.01.2013.
u 11:32

Svoj brand name na Twitteru grade ljudi, tvrtke, udruge...

Keramika Modus iz Orahovice svoju priču o keramičkim pločicama, koje dizajnom, kvalitetom i stilom oplemenjuju svaki dom te poslovni ili javni prostor u 2013. godini dijeli i sa sljedbenicima na najbržoj i najpopularnijoj mobilnoj društvenoj mreži – Twitteru.

– Postanite i vi naš follower na https://twitter.com/KeramikaModus, a sve ono što si želimo reći ovdje ćemo morati sažeti u maksimalno 140 znakova.

Naša novogodišnja odluka da započnemo komunikaciju s javnosti i putem Twittera zapravo je posljedica božićne inspiracije, odnosno uključenje i Pape Benedikta XVI na ovu društvenu mrežu, – ističu iz Keramike Modus.

Twitter je pravi primjer otvorene društvene mreže koja u realnom vremenu daje aktualne informacije o svakodnevici i koja na najbolji mogući način bilježi pulsiranje Zemlje.

Svoj brand name na Twitteru grade ljudi, tvrtke, udruge... i gotovo da nije bilo globalno važnog događaja, trenda ili noviteta koji nije ispričan kroz milijune objavljenih i dijeljenih tvitova u 2012. godini, a u 2013. tom se informacijskom grotlu pridružuje i Keramika Modus.

– Osim na Twitteru, s našim kupcima i potrošačima u kontaktu smo i putem Facebook www.facebook.com/keramikamodus i LinkedIn www.linkedin.com/company/2730764? trk=tyah profila Keramike Modus, a osluškujući upravo njihove prijedloge, razmišljanja, kao i konstruktivne kritike, osmišljavamo i planiramo nove kolekcije keramičkih pločica za najljepše buduće kupaonske i kuhinjske ambijente – najavljuju iz Keramike Modus.

Sudjelujte u tim „slatkim mukama“ s nama i podijelite na ovim društvenim mrežama svoje ideje, želje i snove o lijepim interijerima, a Keramika Modus će i tijekom ove godine osigurati brojna iznenađenja, zanimljive aplikacije i nagradne igre kojima će vam zahvaliti na podršci. I u novoj godini čitamo si misli... online!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije