USPJEH ELECTROLUXA

Prestižne nagrade za male inovativne kućanske aparate

electrolux aparati usisavač
Foto: Elecrolux
1/4
11.02.2015.
u 13:00

Nekoliko Electroluxovih proizvoda - usisavač UltraFlex te kolekcije Expressionist i Masterpiece osvojili su u Njemačkoj poznate nagrade Plus X Award i IF design

Tradicionalna i u svijetu dizajna i tehnologije poznata i značajna nagrada Plus X Award koja se dodjeluju u Njemačkoj, ove godine pripala je Elextroluxovim proizvodima - usisavaču i dvjema kolekcijama malih kućanskih aparata.

Plus X Award dodjeljuje se proizvodima koji su inovatnivni i održivi u budućnosti i koji posjeduju barem jedan 'Plus X' faktor tj. dodatnu vrijednost. Natjecati za nagradu se mogu proizvodi koji imaju inovativnu tehnologiju te sportski i lifestyle proizvodi. Pogledajte nagrađene proizvode:

Foto: Elecrolux

Kolekcija Expressionist, stvorena za pripremu hrane po svačijoj mjeri, osvojila je nagradu za visoku kvalitetu, dizajn i jednostavnost korištenja.

Foto: Elecrolux

UltraFlex usisavač omogućuje lakoću usisavanja pomoću Motion sustava kontrole za jednostavnije kretanje te Multi-room sustava koji pruža doseg usisavanja od 12 metara.

Foto: Elecrolux

Kolekcija Masterpiece temeljena je na PowerTilt® tehnologiji koju nadopunjuju lopatice obložene titanom, posuda pod posebnim nagibom i snažan motor.

Ova kolekcija osvojila je i međunarodnu nagradu IF design za svoj vrhunski dizajn.

>>Hrvatska "pop-up" kuhinja dobila najprestižniju nagradu na međunarodnom sajmu u Kölnu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije