novi living

Predahnite s nama od vrućina bijegom u dvije senzacionalne morske vile

02.07.2021.
u 07:00

Sutra vas, uz Večernji list, na kioscima čeka novo, srpanjsko izdanje magazina Living prepunog sjajnih ideja za ljetno uređenje doma i okućnice

Prvu srpanjsku subotu provedite s nama, s novim brojem magazina Living koji vas sutra, uz Večernji list, čeka na svim kioscima. U ovom broju nudimo vam predah od vrućina šetnjom kroz dvije raskošne istarske vile, ali i zelenom oazom u centru Zagreba. Imamo i fantastične savjete za zalijevanje biljaka tijekom ljeta, odlične recepte za lagana i fina jela, više od 400 detalja za ljetno uređenje doma...

Vila u Rovinju oduševila nas je skrivenim bazenom, ali i interijerom koji na fantastičan način spaja tradicionalnu istarsku gradnju i moderne detalje. Vila u Rapcu pak je zapravo imanje skriveno od pogleda, tek 300 metara od plaže, s pogledom koji obara s nogu.

Foto: MyIstria

Vrt naše čitateljice iz Zagreba godinama dobiva nagrade, a kako je riječ o pravoj zelenoj oazi u gradu, idealno je mjesto za bijeg s užarenog asfalta.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ako još uvijek uređujete prostor na otvorenom, obavezno nabavite bar jedan komad od ratana i/ili jute. Ovi prirodni materijali doživjeli su veliki povratak ne samo u eksterijere već i u interijere.

Pronjuškali smo i što nude sezonske rasprodaje i našli prave kapitalce koji se mogu uhvatiti po super cijeni. Idealna prilika da si priuštite neki od željenih komada za dom.

Želimo vam dugo toplo ljeto, puno sretnih trenutaka s najmilijima, a da bi vam ta kulisa bila savršena tu smo mi svojim pričama, savjetima, inspiracijom...

 

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije