velika proslava

Poznati brend za opremanje doma slavi 70. rođendan, izdvojili smo komade koji imaju kultni status

05.03.2022.
u 06:18

Povodom ove velike obljetnice odlučili su se istaknuti svoje najpopularnije i najprodavanije proizvode, ali su i odlučili otkriti kako njihov namještaj nastaje

Godina 2022. obilježava 70. godišnjicu postojanja i djelovanja danskog BoConcepta. Riječ je o 70 godina jedinstvenog danskog stila poznatog po bezvremenskom dizajnu, poznatog po pretvaranju običnog prostora u neobičnija mjesta.

- Dizajnirana za suvremeni dom, naša modularna rješenja omogućuju vam postavljanja namještaja u prostoru kako vam odgovara. Pretvorite svoj prostor u izvanredno mjesto, uz rješenja koja se lako prilagođavaju vašim potrebama i odražavaju vašu osobnost - kažu u BoConceptu.

Povodom ove velike obljetnice odlučili su se istaknuti svoje najpopularnije i najprodavanije proizvode, ali su i odlučili otkriti kako njihov namještaj nastaje. Od inspiracije dizajnera do izbora materijala kako bi otkrili sve o svijetu danskog dizajna.

Evo koji komadi čine DNK ovog brenda i nose titule najpoznatijih, najpopularnijih i najprodavanijih:

Fotelja Imola

Zagledajte se bolje. Od upečatljivih detalja do gracioznih zamaha svojih oblina, Imola fotelja prava je dizajnerska ikona. Dovoljno prostrana da se možete u njoj sklupčati, a opet toliko elegantna da vam se ne čini pretjerano, fotelja Imola je instant klasik i spremna je dati dojam u vašem domu. Opremljena je zaokretnom bazom koja ovu stolicu okreće neprimjetno.

Sofa Bergamo

Bergamo Mortena Georgsena je organski luksuz koji je udoban. Bergamo elegantno spaja izvanrednu, individualnu udobnost s elegantnom estetikom. Rezultat je suvremena sofa s cjelodnevnom udobnošću.

Fotelja Charlotte

Osjetite topli zagrljaj Charlotte fotelje. Charlotteina udobnost, izdržljivost i lijep dizajn omogućuju da lako pronađe svoje mjesto u svakoj prostoriji. S pogledom na prirodne forme, čiste linije i udobnost, dizajner Henrik Pedersen stvorio je malu fotelju s velikom osobnošću.

Stolac Princeton

Elegancija i udobnost lijepo se spajaju u stolcu Princeton. Vizualna privlačnost stolca poziva vas da istražite kako svaka oblina dodaje i udobnost i izgled. Uživajte u elegantnom zagrljaju Princetona i dodajte ženstveni, izvrstan dodir svom blagovaonskom prostoru.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije