prilika

Povoljni i jako atraktivni detalji za uređenje balkona

balkon terasa
Thinkstock
23.04.2021.
u 07:00

Bez obzira na to imate li prostrano dvorište, malu terasu ili uzak balkon, već malim promjenama možete uživati u laganom povjetarcu na otvorenom nakon sparnog dana

Prilagodite vanjski prostor doma svojim potrebama uz birane detalje, a upravo takve, po povoljnim cijenama, nudi nova proljetno-ljetna kolekcija brenda Primark.  

Foto: Primark Home

Bez obzira na to imate li prostrano dvorište, malu terasu ili uzak balkon, već malim promjenama možete uživati u laganom povjetarcu na otvorenom nakon sparnog dana. 

Foto: Primark Home

Proizvodi iz ove kolekcije pomoći će vam stvoriti udobnu atmosferu u svega nekoliko minuta. Čak i mali, urbani balkon, zaslužuje pažnju, osobito tijekom ljeta, kada ga na jednostavan način možete pretvoriti u udobno mjesto za odmor. 

Foto: Primark Home

Ova kolekcija donosi fleksibilna rješenja uz pomoć kojih je lako proširiti urbani dom – bilo da je riječ o parku, krovu, stražnjem dvorištu ili terasi.

Foto: Primark Home

Možete birati između različitih rješenja, koja uključuju brojne detalje u popularnoj paleti boja i odvažnim uzorcima koji će doprinijeti ljetnom ugođaju. Cijene se kreću od 25 kuna do 150 kuna, a najskuplja stavka je fotelja koja je postala hit na društvenim mrežama čija je cijena 490 kuna.

Foto: Primark Home

Foto: Primark Home

Foto: Primark Home

Foto: Primark Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije