Od jeseni

Postanite dizajner interijera u školi Mirjane Mikulec

Foto: Rajna Raguž
1/7
25.07.2019.
u 08:32

Prva akademska godina nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja

Koje se boje najbolje slažu? Kako kombinirati materijale? Kako urediti ured, dnevni boravak, preurediti kupaonicu ili kuhinju?

Ako su vas odgovori na ova pitanja oduvijek zanimali i ako ste oduvijek željeli naučiti više o uređenju interijera, a i početi raditi ovaj posao, onda vas već ove godine čeka sjajna prilika.

Foto: Rajna Raguž

Naime, u listopadu počinje s radom škola za uređenje i stiliziranje interijera koju renomirana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec pokreće s timom vrhunskih predavača.

Nakon otvaranja studija interijera, koji iza sebe ima 12 godina postojanja i više od tisuću projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, pokretanja emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec, koja ulazi u 16. sezonu, objavljenih 12 knjiga o interijerima, linije proizvoda za dom i pokretanja sajma koji je već postao tradicija, red je došao i na otvaranje škole.

Foto: Rajna Raguž
Potaknuta sve većim interesom javnosti za dizajn interijera, kao i za edukaciju u ovoj branši, krenula sam u ovaj projekt koji mi predstavlja veliki izazov. Ovo je nešto posve drukčije i jedva čekam prve polaznike – iskreno će Mirjana Mikulec koja dodaje:

– Otvaranje škole u planu je već neko vrijeme, a posljednjih godinu dana intenzivno sam sa svojim timom radila na ostvarenju. Namjera nam je bila da svim ljubiteljima interijera koji žele znati više i profesionalno se baviti interijerima pružimo znanje i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje sve popularnijim zanimanjem stilista i dizajnera interijera – objasnila je dizajnerica dodajući da je program koji nudi škola odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Foto: Rajna Raguž

Prva akademska godina nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja i stjecanje zvanja stilista interijera, a druga zvanje dizajnera interijera. U novouređenom prostoru u središtu Zagreba, u Žerjavićevoj 19, polaznici će o tajnama stiliziranja interijera na predavanjima i praktičnim vježbama moći učiti od arhitekata s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i dizajniranju prostora.

– Naši će predavači otkriti polaznicima tajne lijepih, odvažnih i funkcionalnih interijera, i, što je još važnije, prenijeti svoje bogato znanje koje je uz naše iskustvo glavni adut ove škole, koja će polaznicima omogućiti da budu doista spremni za bavljenje ovim poslom – ističe Mirjana Mikulec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije