Popusti!

Pogledajte gdje se nudi namještaj za jeftinije uređenje doma

Pogledajte gdje se nudi namještaj za jeftinije uređenje doma
Dom i vrt
29.12.2012.
u 00:05

Ako budžet ne dopušta veliku kupnju, namještaj s popustom odličan je odabir za kuću

Za obnavljanje pokućstva, odnosno zamjenu dotrajalih komada novima, i to kada kućni budžet ne dopušta veliku kupnju, od pomoći će svakako biti takozvani "outlet" namještaj, odnosno preostali komadi pokućstva iz prethodnih sezona, koji su još uvijek dostupni u prodaji u odabranim centrima, uz sniženu cijenu.

Tako, primjerice, u salonu namještaja Harvey Norman na zagrebačkom Jankomiru postoji čitav asortiman "outlet" namještaja po povoljnijim cijenama, iz kojih se ističu garniture za sjedenje i razne komponente za dnevni boravak.

Znatno jeftinije

Iako je riječ o kvalitetnom i skupocjenom dizajnu, ovi su primjerci znatno jeftiniji od svoje početne cijene pa je tako, primjerice, kutna sjedaća garnitura Tea sada dostupna po cijeni od 6990 kuna umjesto početnih 12.387 kuna, a pojedini su komadi namještaja iz ponude sniženi i više od 60 posto. Izuzetno velikom ponudom outlet namještaja ističe se i salon Kenda, smješten u Zaprešiću, gdje je i sjedište njihove web trgovine. Iz Kendine raznolike outlet ponude moguće je odabrati namještaj po cijenama sniženim 20 posto.

Trajno sniženje

Riječ je o "trajnom" sniženju, odnosno cijeni po kojoj se namještaj prodaje od izlaska iz aktualnog asortimana do prodaje. Iz raznolike se ponude mogu odabrati zanimljive spavaće sobe i regali, ali i kuhinjski stolci, police i druge potrepštine. Osim kupnjom outlet namještaja, povoljnije cijene mogu se naći i u akcijskim ponudama trgovina s pokućstvom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije