MULTIFUNKCIONALNO

Ploča na koju možete staviti gotovo sve što vam padne na pamet

ploča s rupicama
Foto: Kreisdesign
1/10
12.01.2015.
u 16:00

U želji stvaranja produkt dizajna koji poboljšava kvalitetu života pa tako i stanovanja, Nikki Kreis osmislila je ploču, koja, zahvaljujući sistemu utora i klinova, može mijenjati svoje uloge

Švicarska produkt dizajnerica s londonskom adresom Nikki Kreis u svome radu motivirana je željom da poboljša kvalitetu svakodnevnog života kroz osmišljavanje proizvoda koji osim estetikom, plijene pažnju i svojom inovativnošću. Njezini jednostavni i šarmantni proizvodi uvijek su i multifunkcionalni. Tako je i s najnovijim produkt dizajnom izašlim iz njezina studija Kreisdesign.

Riječ je o dinamičnim pločama izrađenim od 18 milimetarske iverice koje su oplemenjene danskim uljem kako bi se naglasila tekstura drveta breze. Ploče raznih dimenzija služe kao kuhinjske ili bilo koje druge police (dječja soba, hodnik...) ili pak kao vješalice u garderobnom prostoru.

Foto: Kreisdesign

Zahvaljujući sistemu utora i klinova, moguće je da vlasnik sam diktira ne samo namjenu police, nego raspored vješalica odnosno polica. Osim multifunkcionalnosti, ploče krasi i mobilnost. Možete ih prenašati iz prostorije u prostoriju te koristiti i u uredu. Prednost ploča jest što na njima možete kombinirati ukrasne i uporabne predmete što ju čini estetski zanimljivim elementom u stanu.

Foto: Kreisdesign

Usto, ne zauzima puno prostora te se zbog svoga jednostavnog, neupadljivog dizajna i boja (bijela ili boja drveta) lako uklapa u svaki ambijent.

>>Tako malena vješalica s tako puno namjena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije