super plan

Pet ideja za virtualnu proslavu Božića s cijelom obitelji i prijateljima

Zara Home
24.12.2020.
u 07:00

Mnogi će proslaviti Božić daleko od svojih najmilijih. Međutim, zahvaljujući internetu postoji mnogo načina da ostanete povezani i proslavite ovaj veliki dan

Ovo će biti jedan sasvim drukčiji Božić za većinu nas. Mnogi će proslaviti Božić daleko od svojih najmilijih. Međutim, zahvaljujući internetu postoji mnogo načina da ostanete povezani i proslavite ovaj veliki dan. Mi vam donosimo pet ideja koje možete isprobati s vama dragim ljudima i ipak uživati u blagdanima, makar virtualno!

Foto: Zara Home

Kuhajte i jedite zajedno

Božićni ručak ili večera, kako kod koga,  mnogima je vrhunac godine. Od pečenja ourice do sjedenja s cijelom obitelji i zajedničkog otvaranja darova. Iako ove godine zajedničko sjedenje možda ne dolazi u obzir, još uvijek možete zajedno uživati ​​u božićnoj večeri zahvaljujući Facetimeu ili Zoomu. Podijelite recepte kako biste se svi zajedno mogli pripremiti i kuhati na veliki dan. Dogovorite vrijeme ručka ili večere i jedite svi u isto vrijeme. Zatim na kraju stola napravite prostor za prijenosno računalo ili zaslon kako biste se svi zajedno mogli smjestiti. Ovo je izvrstan način za čavrljanje i hvaljenje kulinarskih trijumfa, ili, da se ne lažemo, kulinarskih katastrofa. Puno smijeha svakako je zagarantirano!

Foto: Zara Home

Uradi sam projekt

Budite kreativni, osislite izazov za sve članove svoje obitelji i za prijatelje. Obznanite im da od svakog od njih očekujete neku rukotvorinu, neki uradi sam projketić. Zatim odaberite suca koji će odabrati pobjednika ili glasajte kao grupa za svog favorita.

1/11

Sve je lakše uz glazbu

Iako je zadnji čas još nije kasno da složite play listu, odnosno popis pjesama za zajedničko slušanje glazbe. Iskoristite Spotify ili Youtube i omogućite cijeloj obitelji da bude na Božić povezana na najbolji mogući način - omiljenom glazbom. Ako želite da stvari budu zanimljivije i interaktivne odredite negog za internetskog DJ-a ili svakoj osobi omogućuti da stvai bar jednu pjemu na listu. Tako će svi biti uključeni.

Foto: Dom i vrt

Igrajte društvene igre

Ove godine ne trebate odustati od obiteljskog kviza ili dramatične igre monopola. Samo preuzmite igre na mreži. Najveći bonus ove  godine bio je otkrivanje velikog broja dostupnih aplikacija za virtualne igre. Aplikaciju Monopoly možete preuzeti iz trgovine aplikacija, ili osmislite vlastiti virtualni kviz znanja.

Gledajte film zajedno

Ako volite večer provoditi pred TV-om nema razloga da zajedno ne uživat eu gledanju omiljenog božićnog filma. Zakažite raspored gledanja za taj dan. Zatim postavite chat na WhatsApp-u kako biste razgovarali o filmu ili emisiji ili dogovorite video poziv i uživajte u raspravi kao što biste to i inače činili.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije