iz emmezete

Pet fantastičnih ideja za blagdansko uređenje doma, s poznatim potpisom

Emmezeta
08.11.2021.
u 13:10

Zlatno, tamno, sjajno, drugačije. Drugom riječju – glamurozno! Ako volite luksuzan dojam u domu za vrijeme blagdana s ovim kombinacijama nećete pogriješiti!

Okićene trgovine i blagdanska glazba stvaraju nam već sad božićni ugođaj i izazivaju veselje. U svim Emmezetinim trgovinama i web shopu osjeća se to raspoloženje, a nove božićne kolekcije prepune su genijalnih ukrasa i detalja za dom. Izdvojili su pet glavnih priča, točnije inspiracija za blagdansko uređenje doma koje će vas, bez sumnje nadahnuti da što prije krenete s ukrašavanjem.

Božić voli tradiciju

Foto: Emmezeta

Crvena i zelena tradicionalno, već godinama, vode glavnu riječ u ponudi božićnih ukrasa, a odličan su izbor i kao svoju postojeću kolekciju samo želite nadopuniti...

Božićni glam

Foto: Emmezeta

Zlatno, tamno, sjajno, drugačije. Drugom riječju – glamurozno! Ako volite luksuzan dojam u domu za vrijeme blagdana s ovim kombinacijama nećete pogriješiti!

Snježna idila

Foto: Emmezeta

Ledeno kraljevstvo kao dio doma može funkcionirati s puno bijelih i srebrnih ukrasa uz dašak plave.

Božićno jutro

Foto: Emmezeta

Bijela boja u kombinaciji s natur detaljima i cozy stylingom poručuje – Dobro jutro! Dakako, ova postava blagdanskog stola nije rezervirana samo i jedino za jutra, izgledat će odlično za baš svaki objed ili druženje.

Božić i ljubav

Foto: Emmezeta

Ružičasta  u kombinaciji s crvenom daje dojam zaljubljenog Božića. Božić uistinu jest ljubav, a ova kombinacija garantira vam da ćete biti posebni i drukčiji od drugih, uz puno stila...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije