Domaći dizajn

Personalizirani detalji za dom - jedinstveni, posebni i samo vaši!

05.07.2020.
u 07:00

Moguće je personalizirati i detalje za dom, a još više veseli činjenica da takvu filozofiju ima domaća Tvornica tekstila Trgovišće

Personalizirani detalji nikad nisu bili toliko u trendu kao ove godine. Torbe, cipele, šalovi, šeširi, parfemi...danas je gotovo sve moguće personalizirati, učiniti jedinstvenim i posebnim. Personalizacija tu ne staje i nije vezana isključivo uz svijet mode i ljepote. Naime, moguće je personalizirati i detalje za dom, a još više veseli činjenica da takvu filozofiju ima domaća Tvornica tekstila Trgovišće.

Ova tvornica uspješno posluje od 1924. i specijalizirala se za proizvodnju najkvalitetnije pamučne tkanine, poznate pod nazivom damast.

– Od damasta proizvodimo stolno (salvete, stolnjaci, nadstolnjaci) i posteljno rublje. Naš damast je 100-postotna pamučna tkanina, koja zadovoljava najstrože europske ekološke standarde i u potpunosti je siguran i za najosjetljiviju kožu. To potvrđujemo certifikatom Eko Tex Standar 100 i ISO 9001. Svi naši proizvodi održavaju se na 90 stupnjeva i time zadovoljavaju visoke higijenske standarde – objašnjava nam Krešimir Narančić, voditelj ključnih kupaca tvornice kojeg smo zamolili da nam objasni kako funkcionira personalizacija njihovih proizvoda.

Rekao nam je da na sve što proizvode, pregače, stolnjake, salvete, posteljinu...mogu staviti personaliziranu oznaku koja će taj proizvod učiniti jedinstvenim. A da rade dobar posao, najbolje svjedoči impresivna lista klijenata na kojoj su se, među ostalima, našli i hoteli The Ritz – London za koje hrvatska tvornica radi stolnjake i salvete proizvedene od pamuka i lana u omjeru pola-pola, zatim Honey Salt, stake house iz Las Vegasa, potom The Ivy, poznati engleski lanac restorana koji kontinuirano posluje od 1917. Na listi su i domaće uzdanice - Korta Katarina, vila za odmor iz Orebića, Blue Sun – poznati domaći hotelski lanac te šibenski restoran Pelegrini koji se već četiri godine zaredom kiti laskavom titulom najboljeg u zemlji.

Svi oni, a i svatko od nas, vole personalizirane detalje zato što je u tkanju moguće prikazati bilo koji dezen ili logo i aplicirati ga na salvete, stolnjake i posteljinu. No, ni tu priča nije stala, tvornica je svoj asortiman proširila i na suvenirski program koji je, pogađate, također moguće personalizirati. Želite li uživo vidjeti kako izgledaju ovi domaći proizvodi, u njihovu kvalitetu možete se uvjeriti na dvije zagrebačke adrese, u trgovinama u Ilici 171 ili u ulici Opatovina 13, a ako imate vlastitu ideju koju biste željeli prenijeti na posteljinu, stolnjake ili salvete morat ćete potegnuti 30-ak kilometara od Zagreba, u Trgovišće gdje možete dogovoriti boje, uzorke i personalizirane detalje za svoj dom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije