Genijalno

Personalizirani darovi hrvatske dizajnerice dobili su i božićne simbole

Foto: Little Miss Puu
1/8
13.12.2019.
u 07:00

Dostupne su daske za rezanje u obliku soba i bora, a tu su i drveni ukrasi za bor te lončići s prigodnim motivima

Klasične daske za kuhanje u obliku kruga i pravokutnika nadogradila je dizajnom svinjice i soba, ali i sanjivog oblaka, miša, tajnovite mace, ribe te posebnog uskršnjeg zeca. 

Za ove blagdane, Ivana Kelčec Suhovec i vrijedni tim Little Miss Puu, dizajnirao je nove, predivne daske za kuhanje, ali i druge božićne dekoracije koje su ujedno i odlični božićni pokloni. 

Jednom prilikom ova je dizajnerica kazala kako je željela kreirati personalizirane uporabne darove, a to joj je definitivno pošlo za rukom. 

Foto: Little Miss Puu

Naime, u ovogodišnjoj božićnoj ponudi, osim daske za rezanje u obliku soba, dostupna je i daska u obliku bora. Tu su dakako i razni drveni ukrasi za bor s ključnim božićnim simbolima te imenima članova obitelji.

No, ova dizajnerica kreirala je i limene lončiće specijalizirane za sva ukusna pića ove sezone, a time je istaknula i omiljeno piće sezone, gin. 

Foto: Little Miss Puu

Dakako, nije zaboravila ni najmlađe te je pripremila podlogu za pažljivo i isplanirano pripremanje slastica za Djedicu. Tako jedna daska ima izrezbareno mjesto za kekse, za mlijeko te za mrkvu za Rudolfa, naravno. 

U potpisu stoji kako je slastice pripremilo najbolje dijete na svijetu. 

Foto: Little Miss Puu

Osim prigodnih poklona, u škrinji personaliziranih uporabnih darova nalazi se i drvena kocka s podacima o rođenju djeteta, bodiji za bebe, rokovnici i još mnogo toga. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije