Na svjetskoj mapi

Papaya na Zrću proglašena šestim najboljim klubom na svijetu

02.05.2018.
u 11:06

Papaya vrata svojim posjetiteljima otvara već 22. svibnja sa popularnim Summer Opening festivalom

Papaya klub smješten na plaži Zrće pozicionirao se kao šesti najbolji klub na svijetu prema DJ MAG-u, najutjecajnim magazinu za elektronsku glazbu! Rezultati natječaja bazirani su na glasovima nekoliko desetaka tisuća klupskih ljubitelja iz cijelog svijeta. Velik je to uspjeh, tim više kad se tome pridoda i činjenica kako je Papaya u odnosu na prošlu godinu napravila skok od tri mjesta, s dotadašnjeg, isto tako visokog, devetog mjesta.

Da će Papaya opravdati svoju visoku šestu poziciju najboljeg kluba na svijetu govori nam i njen bogati program odnosno eventi i festivali koji će obilježiti sezonu 2018. Ovoga će ljeta gosti iz preko 50 zemalja plesati uz neka od najvećih imena današnje glazbene scene kao što su Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet (čak 2 nastupa!), Don Diablo, VINI VICI, Lost Frequencies, W&W, Ofenbach, Brennan Heart te mnogi drugi. Posebni festivalski užitak posjetiteljima će također predstaviti festivali Black Sheep, Hideout, Fresh Island, Sonus i BIG Beach Spring Break festival.

Papaya vrata svojim posjetiteljima otvara već 22. svibnja sa popularnim Summer Opening festivalom koji je simbol početka uzbudljive sezone te poziv svim domaćim posjetiteljima da se zabave na prvim after beach partyijima u Hrvatskoj!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije