20°C
  • navijeke:

    Samo korektnosti radi, uz tekst i fotografije ovog "članka" moralo bi pisati plaćeni oglas. Ovaj Alcatraz, kojem samo fale stražarski tornjevi i puškarnice već je reklamiran u yutarnjem i tužno je to nazivati spojem prirode i dizajna, jer taj i ... prikaži još! takav spoj se ne vidi nigdje. A "originalni" dizajn kopija je američkih modernih kuća prije nekoliko desetaka godina. Šteta devastiranog prostora.

  • Fr@njo:

    Bez da ikog uvrijedim, slici iz vana kao podrucna skola..cemu i zasto sluzi nenormalna visina stropova, stepenice do neba, prolaz uz njih proporcionalno uzak..oft kopier nicht erreicht..Ako se vlasnici u kuci osjecaju ugodno , onda je to u redu..za druge ... prikaži još!ge , tipicno djelo ucenika hrvatskog graditelja maksimirskog stadiona.autor priloga uz hrpetinu nabacanih fraza ,trebao nam je podariti koju sliku i okoline u rezidencijalnom dijelu..da vidimo i elektrin dizajnirani betonski stup tipa Kandahar, kanalizacijske ili septicke poklopce obetonirane sa patinom ala Shangai , klimu i satelitsku.

  • Deleted user:

    oksimoron, ravne linije i previše stakla nisu u razvijenim zemljama odavno moderni dizajn. dajte nađite ovakvu kasarnu u nekom ozbiljnom zapadnoeuropskom gradu, da je rađena u zadnjih 10 godina. kao i obično, debelo zaostajemo za trendovima, ovo je šik za ... prikaži još! balkanske skorojeviće što nevješto prikrivaju turbo-folk nagnuće. inače, ostakljenje u civiliziranim zemljama projektanti ne rade bez detaljnog izračuna prirodne rasvjete na danoj lokaciji. ovo je naprosto loš, zaostao i dekadentan koncept koji može proći u vuko-ebinama u kojima je sprječena normalna tržišna konkurencija.

Još iz rubrike Interijeri

vila ukrajina
IMPRESIVNO

Toscana u Ukrajini? Moguće je, evo primjera!

žuto crni stan Peronospora studio
impresivno

O adaptaciji ovog stana baš svi imaju svoje mišljenje

Domaći proizvod

Novi luksuzni Nord Store smjestio se u zagrebačkoj Ambienti