savjet stručnjaka

Ovu grešku ne smijete napraviti pri uređenju kupaonice bez prozora

kupaonica
Thinkstock
11.02.2021.
u 06:53

Prije nego što instinktivno počnete istraživati ​​ideje za bijelu kupaonicu kako biste ‘osvijetlili’ sobu, stručnjakinja otkriva zašto bi ovo moglo biti jedna od najgorih stvari koje možete učiniti

Kupaonice bez prozora nezgodni su prostori za uređenje. Prije svega, trebate razmotriti osvjetljenje bez prirodnog svjetla. S obzirom na to da je kupaonica mjesto u kojem se njegujemo i šminkamo, čitamo u kadi i općenito si ugađamo, zaista moramo biti u mogućnosti vidjeti što radimo. Međutim, prije nego što instinktivno počnete istraživati ​​ideje za bijelu kupaonicu kako biste ‘osvijetlili’ sobu, stručnjakinja otkriva zašto bi ovo moglo biti jedna od najgorih stvari koje možete učiniti.

Foto: screenshot/facebook

- Izbjegavajte bojenje takvog prostora svijetlim bojama boja i dosadnim proizvodima! Ljudi  često zaziru od tamnijih boja ili uzoraka u kupaonicama  - kaže Sophie Harrold, direktorica tvrtke Simply Bathrooms Ltd. Ona ističe da je pametnije kombinirati pločice s uzorkom te odabrati naglašenije boje koje će stvoriti dubinu.

Foto: pixabay

Zbog takvog izbora boja i uzoraka nedostatak prirodnog svjetla neće biti hendikep. Umjesto toga, dobit ćete jedinstven intiman prostor. Naravno, ako vam je to velika želja, jedan zid i/ili strop ostavite bijelima, ali imajte na umu da bijeloj teba prirodno svjetlo kako bi u prostoru "dala najbolje od sebe". 

kupaonica
1/15

Da biste stvorili ugodnu atmosferu kupaonici dodajte zanimljive držače za sapun, ručnike i četkice i pokoju biljku - ovdje možete vidjeti koje su najbolji izbor.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije