HRVATSKI PROIZVOD

Ovome ćete teško odoljeti: udoban i meki dom za vašeg psa

Quishin jastuk iva goluža
Foto: Promo fotografija
1/9
30.09.2015.
u 08:30

Qushin je novi brend na hrvatskom tržištu pod čijim imenom Iva Goluža osmišljava i proizvodi jastuke i prostirke za pse

Zagrepčanka Iva Goluža dugo je godina tražila jastuk za svoga psića Baka, no kako nije uspjela naći odogovarajući, a da usto ima i lijep dizajn, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke.

Kreirala je i izradila sama kolekciju jastuka i prostirki Quishin za četveronožne ljubimce, s namjerom da to budu korisni i praktični, ali udobni i estetski zanimljivi komadi produkt dizajna. Uz sve to, mlada dizajnerica vodila je računa u kvaliteti materijala i izrade jastuka.

Foto: Promo fotografija

- Quishin je nastao prirodno, iskreno, sa željom da prije svega svom Baku stvrim meki i udoban ležaj na koji ću i sama poželjeti leći dok se igramo. Važnim mi se činilo i to što su jastuci i prostirke lako složive i mogu se ponijeti na put kada na njega vodite ljubimca – kaže Iva Goluža dodajući kako joj je u davanju imena kolekciji kao i svakom pojedinom komadu inspiracija bila Istra, odakle dolazi njezina majka. Osim Quishina, tu su i Leroj, Punta, Balota, Farfala, Kapelin, Pitun i drugi.

Foto: Promo fotografije

Da pas doista uživa u svojoj novoj kućici i da ona bude udobno mjesti najviše je zaslužno meko punjenje jastuka, koji, kao i prostirke, inače dolazi u devet različitih boja i uzoraka te tri veličine. Iva Goluža naglašava da je moguće naručiti jastuke koji se ne uklapaju u njihove standardne dimenzije.

- S obzirom na to da je riječ o hrvatskom proizvodu koji se šiva u Zagrebu, moguće je naručiti Qushin po mjeri. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk – kaže Iva.

>>Tražite poseban tepih za svoga četvoronožnog ljubimca?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije