sjajna prilika

Ovog vikenda u Lesnini vas čekaju rođendanski popusti!

Lesnina
27.08.2021.
u 10:26

Kupce slavljeničke Lesnine Zagreb East očekuje i velika nagradna igra „Opremimo dom zajedno“ u kojoj će sretni dobitnik biti nagrađen s 10.000 kuna

U znaku rođendanskih popusta Lesnina prodajni centri dočekuju kraj vrućih ljetnih temperatura. Prodajni centar Lesnine Zagreb East slavi 19. rođendan i tom prigodom donosi brojne pogodnosti kupnje i popuste za kupce u svim svojim Lesnina centrima i na webshopu.

Foto: Lesnina

U periodu od  27.08. do 30.08.2021. kupce očekuju mnogobrojni popusti: 15% na namještaj, baby program i roštilje, te 20% na opremu za dom. Jer, kad Lesnina slavi, svi slave!

Foto: Lesnina

U bogatoj ponudi različitih proizvoda, od kuhinja i kuhinjskog pribora, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, namještaja za ured, pa sve do komadnog namještaja, kućnog tekstila i dekoracija, kupci Lesnine uvijek mogu pronaći onaj idealni za sebe i svoj dom.

Foto: Lesnina

Kupce slavljeničke Lesnine Zagreb East očekuje i velika nagradna igra „Opremimo dom zajedno“  u kojoj će sretni dobitnik biti nagrađen s 10.000 kuna.

Foto: Lesnina

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije