Lako održavanje

Ovo je trenutačno najtraženija sjedeća garnitura. Evo zašto!

Ovo je trenutačno najtraženija sjedeća garnitura. Evo zašto!
Foto: Dom i vrt
1/2
17.02.2013.
u 00:05

Sjedeća garnitura BonBon2 proglašena najfukncionalnijom na prestižnom sajmu u Italiji

Ugledna nagrada A-design Award koja se dodjeljuje u Italiji za originalni dizajn ove je godine otišla u ruke Mebla, točnije njihove nove sjedeće garniture BonBon2. Ova nagrada temelji se na evaluaciji funkcionalnosti, ergonomije, prezentacije, inovacije, uporabljivosti, zabavnih detalja i tehnologije.

Sve po vašim željama

– Upravo su brojne opcije koje na malom prostoru omogućavaju mnoštvo mogućnosti za slaganje elemenata od kojih je sačinjena garnitura (trosjed ili kutni sastav) ono što je presudilo da ova garnitura osvoji prestižnu nagradu. U samo nekoliko poteza garnitura se preslaguje u ležaj za spavanje, u kompoziciju za tulum, mogu se formirati dva odvojena seta za odmor ili čitanje... Na raspolaganju su različite kombinacije koje odgovaraju trenutačnom raspoloženju i potrebama ukućana – poručuju iz Mebla ističući da su jako ponosni na ovu nagradu. Inače, korisnicima su na raspolaganju i vrlo efektni i ekonomični dodaci poput elementa sa spremištem za posteljinu, podesivog naslona različitih visina, brojni jastuci i dodaci, a kombinacijom boja može se postići dodatan jedinstveni efekt.

Sniženje do kraja veljače

Naime, sjedala i nasloni za ruke mogu biti u različitim bojama, što će razbiti, primjerice, sivu garnituru i učiniti je zanimljivijom i dinamičnijom. Svi elementi garniture u cijelosti su tapecirani, obloženi čvrstom tkaninom pa se mogu vrlo jednostavno rotirati, preslagivati, razdvajati i sastavljati u maštovite i kreativne kombinacije. Nije zgoreg spomenuti i da se takav materijal jednostavno održava – mekom mokrom krpom i redovitim usisavanjem.

Do kraja veljače BonBon2 na popustu je 20% pa je cijena osnovnog sastava 7996 kuna.

Gdje su najbolje prilike

Većina domaćih salona ovih dana na akciji ima upravo sjedeće garniture. U Natuzziju tako nude čak 50 posto popusta na sve garniture iz kolekcije 2012. U Somec interijerima rješavaju se eksponata pa se određeni komadi mogu naći i na 70-postotnom sniženju. Većina drugih salona pak odobrava popust za gotovinsko plaćanje.

NE PROPUSTITE: FOTO Antiknim namještajem unesite toplinu i šarm u dom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije