make over

Ovih pet trikova isprobajte već danas u svojoj kupaonici

kupaonica
IKEA
27.12.2020.
u 07:00

Uz par jednostavnih trikova vaša će kupaonica izgledati kao nova i to za malo novca!

Kupaonice, iako trebaju biti prostor opuštanja, većini nas izazivaju stres. Uvijek imamo dojam da nisu dovoljno čiste, da nisu dovoljno moderne, da ih treba mijenjati, a svaka veća promjena u kupaonici velik je i trošak. Stoga donosimo pet ideja uz pomoć kojih ćete se u svojoj kupaonici momentalno osjećati bolje.

Foto: screenshot/facebook

Nove pločice? Ne, nove - fuge

Nemate novca, vremena, a ni volje za promjenom pločica? Nema problema, efektnu, brzu i jeftinu promjenu unijet ćete jedonostavnim trikom - promijenite boju - fuga! U trgovinama možete naći najrazličitije boje za fuge koje se vrlo jednostavno apliciraju i vrlo su povoljne, a posao možete obaviti sami, za svega par sati.

Stvorite prostor

Foto: Shutterstock

U kupaonici je obično premalo prostora, no pogledate li bolje, jako je puno neiskorištenog prostora. Police za sitnice, ručnike, rublje, možete postaviti iznad WC-a, kade ili perilice za rublje. Dobit ćete više prostora koji će biti bolje organiziran.

Foto: Promo fotografija

Poigrajte se detaljima

Većina kupaonica neutralnih je tonova, dodajte im boje - od ručnika, preko posudica za četkice i držača za sapun. Probajte ubaciti tepih u nekoj življoj boji. Ove sezone popularni su živitnjski uzorci koji se jako dobro nadopunjuju sa svijetlijim interijerima.

Foto: screenshot/facebook

Dodajte biljku

Zelenilo uvijek prostoru daje karakter, a upravo on često nedostaje kupaonici. Birjate biljke koje vole vlagu, odličan izbor su paprati koje pritom i izgledaju vrlo efektno.

Foto: Wall&Deco

Doza glamura

Da bi vam pak kupaonica izgledala elegantnije i glamuroznije, dodajte joj zlatni sjaj. To mogu biti detalji,a može biti i pokoja pločica ili raskošno ogledalo s moćnim zlatnim okvirom. Želite li uštedjeti prostor, ogledalo aplicirajte - na vrata!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije