Trikovi

Ovih 7 trikova uljepšat će svaki dom, a ne koštaju puno!

15.09.2019.
u 07:00

Umjesto skupe i naporne renovacije, uljepšajte svoj dom jednostavnim i jeftinim trikovima u kratko vijeme.

Uljepšavanje doma ne mora uvijek biti skupo i naporno. Idealhome.co.uk nudi čak sedam trikova kako svoj dom učiniti ljepšim na što jeftiniji i što jednostavniji način. 

1. Čišćenje

Najjeftiniji dekorativni trik čišćenje je prostora. Jednostavno spremanje dječjih igračaka u kutije ili minimiziranje predmeta koji se nalaze na kuhinjskim radnim pločama znatno će pročistiti prostor i učiniti ga ljepšim.

Foto: Shutterstock

2. Mirisne svijeće

Osim što dobro izgledaju, mirisne svijeće domu daju ugodnu notu koja dom čini privlačnim, primamljivim i ugodnim.

Foto: Shutterstock

3. Redizajn stola

Gomilu papira koji okupiraju stoliće zamijenite jednostavnim dekoracijama koje će učiniti razliku. Knjige ili okrugli poslužavnik sa svijećama i malim vazama ispunjenim cvijećem uvijek su bolja dekorativna ideja od hrpe papira.

Foto: Shutterstock

4. Kombinacija dekoracija

Grupiranjem predmeta u grupe od tri člana nastaje kolekcija. Iako je odabir predmeta možda bio slučajan, on se nikako ne čini takvim. Stoga počnite s grupiranjem. 

Foto: Shutterstock

5. Jastuci

Dekoriranje namještaja jastucima bogatog obujma, domu će dati svjež i stilski izgled.

Foto: Shutterstock

6. Lampice

Romantičan dodatak domu su lampice. Bez obzira objesili ih uz okvir prozora ili uz rub police dat će domu romantičan i ambijentalan duh.

Foto: Shutterstock

7. Svježe cvijeće

Osvježen dom lako je postići uz svježe cvijeće. Dekorirano s vrpcama ili čipkom domu će dati lijepu ženstvenu notu.

Foto: Shutterstock

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije