izbor čitatelja

Ovi ukrasi osvojili su nagrade za najoriginalnije

Hana Crnogorac
05.01.2021.
u 12:56

Naše nagrade, godišnju, polugodišnju i tromjesečnu pretplatu na e izdanje Večernjeg lista te vrijedne biografije osvojili su: Hana Crnogorac, Danijela Puškar i Neda Šimić

Dragi naši, prije svega dopustite da vam poželimo sve najbolje u Novoj 2021.! A sad da ispunimo obećano i proglasimo pobjednike našeg tradicionalnog natječaja za najoriginalnije ukrase. Izbor je bio zaista težak jer pristiglo jako puno vaših ukrasa, neke čak nismo ni uspjeli predstaviti, svakom smo se potrudlili dati što bolju poziciju kako bi nadahnuli i potaknuli druge za originalno ukrašavanje doma. Naše nagrade, godišnju, polugodišnju i tromjesečnu pretplatu na e izdanje Večernjeg lista te vrijedne biografije osvojili su: Hana Crnogorac, Danijela Puškar i Neda Šimić. Molimo dobitnike da nam se, radi dogovora oko preuzimanja nagrada, jave u inbox na FB stranici.

Redom slijede nagrađeni ukrasi:

Foto: Hana Crnogorac

Foto: Danijela Puškar

Foto: Neda Šimić

 

Svima ostalima zahvaljujemo na trudu i već se veselimo novim ukrasima!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije