ukradi ideju

Ovi trendovi su hit jeseni, evo kako da ih ukomponirate u svoj dom!

IKEA
29.08.2020.
u 07:00

Poigrajte se bojama zidova. Ako nemate hrabrosti za jarke boje ili popularnu crnu, pokušajte s neutralnom, i za kombiniranje jako zahvalnom, antracit sivom

Smjena godišnjih doba osim u garderobi, znači i promjenu u domu. Trendovi koji su se iskristalizirali kao imperativ ove jeseni u domu su redom: slojevitost, neutralni tonovi, karirano na karirano, zagasiti tonovi inače jarkih boja, prirodno zelenilo i prirodni materijali.

Foto: BoConcept

Sad kad imate taj mini šalabahter možete krenuti s prebacivanjem na jesensku shemu. A evo još pokojeg trika za uređenje doma koji bi vam mogao biti od velike pomoći.

Foto: Booking.com

Imate li manji stan, pločice u svim prostorijama u kojima se nalaze, neka budu manjih dimenzija i zanimljiva uzorka. Na taj način prostor će se doimati veći. Nadalje, iskoristite moć tekstila, prije svega zavjesa i tepiha. Jako puno znače za stavaranje atmosfere u prostoru.

Foto: IKEA

Poigrajte se bojama zidova. Ako nemate hrabrosti za jarke boje ili popularnu crnu, pokušajte s neutralnom, i za kombiniranje jako zahvalnom, antracit sivom. Dobar izbor su i tapete, posbno one samoljepljive koje je lako postaviti i skinuti.

Foto: IKEA

Prije nego li se bacite u ovu jesensku avanturu ne zaboravite na temljno čišćenje, provjeru radijatora i svih drugih sustava bez kojih je zimi život nezamisliv.

Foto: IKEA

Pravo je vrijeme i da počnete razmišljati o skaldištenju vtnog namještaja. Imate li onaj od prirodnih materijala obavezno ga očistite i zaštitite kako bi vam vjerno služio u sezonama koje dolaze.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije