mini makeover

Ove povoljne ideje za brzu promjenu izgleda kuhinje morate isprobati već danas

Scavolini
11.09.2021.
u 07:00

Kuhinjski tekstili kao što su kuhinjske krpe i rukavice dodaju prostoru mekoću i toplinu te naglašavaju izgled same kuhinje

Promjena izgleda kuhinje ne mora biti teška ni skupa. Uz nekoliko jednostavnih "zahvata" kuhinja će biti osvježena, a i personalizirana, posebna i unikatna.

Foto: BoConcept

Nemojte podcijeniti efekt zidnih dekoracija čak ni u malom prostoru. One mogu pomoći da naglasite najljepše detalje ili da postignete želejni ugošaj. Veliki ili mali detalji, jedan ili više njih – kako god želite. Iskoristite i zid, možete ga povoljno obnoviti naljepnicama za pločice u samo par poteza.

Foto: Samsung

Ručke na frontama i ladicama su obično naknadni dodatak pri uređenju kuhinje, no mogu odigrati veliku ulogu pri promjeni izgleda kuhinje. Odaberite stil koji vam odgovara i zamijenite ručke da bi izgled kuhinje u trenutku bio promijenjen.

Kuhinjski tekstili kao što su kuhinjske krpe i rukavice dodaju prostoru mekoću i toplinu te naglašavaju izgled same kuhinje. S uzorkom ili bez njega, usklađene ili neusklađene, izbor je na vama.

Foto: IKEA

Viseći elementi odličan način iskorištavanja kuhinje, posebno ako je riječ o kuhinji skromnije kvadrature. Uz njih možete iskoristiti do tada neiskorišteni prostor na zidu i dobiti lako dostupno rješenje za odlaganje uz koje će radne ploče ostati bez nereda. Ne samo da su praktične već mogu postati i dodatni element dizajna koji naglašava odabrani izgled.

Foto: LauraMeroni

Stvari u kuhinji mogu brzo postati neuredne. Sve što je potrebno kapljica je soka od rajčice, malo cikle ili balzamičnog octa i omiljena majica ili hlače bit će uništene. Ako na sebi nosite pregaču, možete se usredotočiti na usavršavanje recepta, a ne na brigu o mrljama na odjeći.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije