ekološki

Ove godine umjetna božićna drvca jedan su od glavnih trendova, znamo kako odabrati idealno

drvce
Thinkstock
26.10.2021.
u 14:49

Umjetna drvca, u pravilu, dolaze sa stalkom uključenim u cijenu. Pozitivne strane umjetnog drvca su ekonomičnost i trajnost, nema ispadanja iglica i čišćenja te ih koristite više godina

Božić je pred vratima, a zahvaljujući božićnim kolekcijama mogli smo vidjeti što je ove godine u trendu. Centralna pozicija u većini domova rezervirana je za božićno drvce, a ove godine hit su ona umjetna.

Foto: pixabay

A znate li koja je najbolja stvar kod umjetnog drvca? Osim čistoće, tu je i dodatni bonus što umjetno stablo možete koristiti godinama. Kupite svoje idealno drvce jednom i uvijek ćete znati da ste na sigurnom, a dosadi li vam, samo promijenite ukrase.

Foto: pixabay

Nakon božića jednostano ga je spremiti i pohraniti, bez čišćenja i usisavanja dosadnih iglica. Umjetna božićna drvca jako su evoluirala, dolaze u kombinacijama recikliranih materijala, vjerno imitiraju prava, moežet kupiti ona s već postavljenim lampicama i, pazite sad, čak i s mirisom pravog bora!

Foto: Habitat

Umjetna drvca, u pravilu, dolaze sa stalkom uključenim u cijenu. Pozitivne strane umjetnog drvca su ekonomičnost i trajnost, nema ispadanja iglica i čišćenja te ih koristite više godina. Lako ih je raspremiti i sastaviti. Dolaze u raznim bojama, a neka su i ukrašena. Pri izboru vodite računa o dimanzijama.  Negativne strane koje su nekad pratile ova drvca, izbor materijala koji se ne mogu reciklirati, sada su ispravljene jer je mahom riječ o drvcima od recikliranih materijala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije