Senzacionalno

Ovakve dnevne boravke još niste vidjeli - jedan bolji od drugoga!

pastelni dnevni boravak
Promo fotografija
15.05.2020.
u 10:30

Osim u krevetu, najviše svog vremena, kad smo doma, većina provodi u dnevnom boravku. Pa zašto onda ne bi bio uređen baš genijalno? Kao inspiracija vam mogu poslužiti neki od ovih boravaka, a jako teško odlučiti je koji je lijepši...

Romantično podcrtano ljubičastom - tako je najlakše opisati ovaj raskošan dnevni boravak kojim domira bijela garnitura. Tu je i zanimljiva fotelja naglašenog uzorka i dakako, dizajnerska lampa. Kako prostor ne bi bio zagušen, radni stol je od stakla.

Foto: Promo fotografija

Odličan spoj modernog i klasičng namještaja ovom boravku daje karakter. Tonovi su nježni, materijali prirodni, a zanimljiv odabir ukrasnih jastuka, u zelenoj boji i raskošne slike zaokružuju ovu stilsku priču.

Foto: Promo

Već godinama skandinavski stil uređenja drži prvo mjesto, a tajna uspješnog uređenja dnevnog boravka u ovom stilu jest u kombiniranju. Jednostavni komadi namještaja živnut će zahvaljujući zanimljivim presvlakama, neočekivanim kontrastnim detaljima. Baza neka bude bijela, a oko nje, korak po korak, gradite svoju stilsku priču!

Foto: Ankica Juričević

Dnevni boravak čije uređenje potpisuje Saša Šekoranja zaista je primjer odlično organiziranog prostora s ciljem ugode. Svaki komad namještaja ima svoju priču, svaki detalj pomno je odabran, a cjelina koju čine ugodna je topla, baš mami na uživanje. Ovaj boravak najbolji je dokaz koliko su detalji bitni, obratite pažnju na tepih, vaze, detalje na stolićima...

Foto: Dom i vrt

Ni skormniji budžet i jeftiniji namještaj ne moraju biti prepreka ukusno uređenoj dnevnoj zoni. Razigrajte kauč ili sofu jastucima zanimljivih uzoraka, poigrajte se bojama i teksturama, spojite noko nespojivo i sve začinite detaljima!

Foto: pixabay

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:25 15.05.2020.

Hm, toliko su novaca potrošili na fotelje i kamine da im nije ostalo ni za televizor 😁...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije