Iz cijelog svijeta

Ovaj dućan u centru Zagreba neće vas ostaviti ravnodušnima

Ovaj dućan u centru Zagreba neće vas ostaviti ravnodušnima
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
30.07.2013.
u 08:04

U centru Zagreba otvorena je trgovinica koja oduševljava ponudom, ali i interijerom

Ana-Marija Petrić i Matija Paskaš nedavno su otvorili Harissu - trgovinu začinima, u Masarykovoj ulici u Zagrebu. Nakon brojnih kilometara iza sebe, isprobanih jela i otkrivanja egzotičnih zemalja, odlučili su otvoriti vlastiti svijet začina kojim su glavnom gradu udahnuli miris egzotičnih zemalja. Na policama ovog ukusno uređenog interijera znalci će tako pronaći cejlonski cimet, kardamom, crni kim, sumak, limunsku travu, čili vlasi, jestive latice, five spice, chimi churi, harissu...

Čim uđete u njihov dućan obuzet će vas želja za eksperimentalnom kuhinjom, ali poželjet ćete vlasnike pitati i gdje su nabavili funkcionalne police koje sežu od poda do stropa, kako su došli na ideju da dnevnu ponudu začina ispisuju na zidu čija je podloga boja koja imitira školsku ploču, gdje su nabavili sve te silne teglice za svoje egzotične začine?

Jer, ako Harissa nudi sve potrebno za savršen ručak, pravi je užitak uživati i u originalnim arhitektonskim zahvatima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije