Trend

Ovaj detalj u domu u 2019. bit će totalni hit

Shutterstock
30.10.2018.
u 11:23

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji i inovativnim načinima obrade,staklo u bojama nije više rezervrano za vitarje, posuđe i čaše

Vodeći svjetski brenovi i dizajneri već su započeli s predstavljanjem trendova u domu za iduću sezonu, a u neke trendove koji su se već sad nametnuli kao hitovi 2019. svakako se ubraja i obojano staklo.

Foto: screenshot/facebook

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji i inovativnim načinima obrade,staklo u bojama nije više rezervrano za vitarje, posuđe i čaše. Danas je dostupno u svim mogućim kombinacijama boja i veličina pa je tako i čest izbor arhitekata za vanjske fasade. Dodatna prednost mu je i ta što štiti od UVA zračenja.

Foto: screenshot/facebook

No, uvuklo se ovakvo staklo u dom, i zahvaljujući odličnim interpretacijama dizajnere već sad se nametnulo kao jedan od glavnih trendova u domu u nadolazećoj godini.

Foto: screenshot/facebook

Kaljeno staklo s različitim motivima i bojama neka bude vaš izbor uređujete li kuhinju. Naime, ovakva pozadina iznad radne ploče i ploče za kuhanje puno je jednostavnija za održavanje od, recimo, pločica.

Foto: screenshot/facebook

Nadalje, takvo staklo odličan je izbor za dnevni boravak prije svega kao police za knjige i sitnice ili pak za klub stolić. Odličan je izbor i za kupaonicu jer će u tu prostoriju unijeti živost, injekciju boje i bit će zanimljiv i atraktivan detalj. Boja je uistinu mnogo, a najpopularnije su plava, zelena, siva, žuta i boja bijele kave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije