zvijezda doma

Ova kuhinja ima sve - dizajn, dozu luksuza, multifunkcionalnost i super cijenu

IKEA
20.03.2022.
u 07:00

Pri odabiru kuhinje vodite računa o maksimalnoj iskoristivosti prostora, od poda do stropa. Pri izboru sudopera i slavina vodite računa i o ekološkim komponentama

Kuhinja, osim što se mora estetski uklopiti u ostatak doma, mora biti i iznimno funkcionalna. Ako volite pomak od klasike ova kuhinja s tirkiznim detaljima, koja oduševljava sofistiranošću, mogla bi biti odličan izbor. Uz pametna rješenja za odlaganje, minimalističke detalje i učinkovitu rasvjetu, možete imati elegantnu i organiziranu kuhinju iz Ikee, u kojoj ćete rado provoditi vrijeme.

Foto: IKEA

Fronte su visokog sjaja, a njihova osvježavajuća svjetlotirkizna boja prostoru daje karakter, ali i dozu luksuza.

Foto: IKEA

Ali, kao što smo rekli, osim estetskim komponentama kuhinja treba oduševljati i onim funkcionalnim. Tu na scenu stupaju praktični spremnici za pribor za jelo, odlično organizirane kuhinjske ladice i izvlačni elementi.

Foto: IKEA

Pri odabiru kuhinje vodite računa o maksimalnoj iskoristivosti prostora, od poda do stropa. Pri izboru sudopera i slavina vodite računa i o ekološkim komponentama.

Foto: IKEA

Polako, ali sigurno došli smo i do rasvjete. Koja je tajna za ugodnu, ali učinkovitu rasvjetu kuhinje? Uz rasvjetnu traku za kuhinjsku radnu ploču dobit ćete kvalitetnu rasvjetu za sve što radite, ali i topli ugođaj u prostoriji.

Foto: IKEA

A uz osvjetljenje za kuhinjske ladice sa senzorom lakše ćete vidjeti i pronaći stvari u ladicama. Čak i u mrklom mraku!

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije