hit komad

Ova baršunasta fotelja od 750 kuna apsolutni je hit na društvenim mrežama

B&Q
15.02.2021.
u 13:27

A ako želite kompirati stil brojnih influencera fotelju sparite s odgovarajućim tabureom koji košta oko 240 kuna. Dakle, za manje od 1000 kuna imate savršen kutak za uživanje

Ako ste ljubitelj dizajna i trendova o uređenju interijera sigurno ste, bar jednom, naišli na komade namještaja s potpisom brenda B&Q. Jer ono po čemu su poznati odlični su komadi po super cijenama, a ove godine su, čini se, "pogodilu u sridu" s baršunastom foteljom koja košta 750 kuna i koja je preuzela društvene mreže.

Foto: B&Q

A ako želite kompirati stil brojnih influencera fotelju sparite s odgovarajućim tabureom koji košta oko 240 kuna. Dakle, za manje od 1000 kuna imate savršen kutak za uživanje.

No, osim zbog cijene, zbog čega su ljudi diljem svijeta poludjeli za ovom kombinacijom?

Foto: B&Q

Suptilne obline, strukturirane noge i mekani baršun glavni su aduti fotelje imena Turio. Čelične noge suvremenog dizajna daju industrijsku atmosferu. A protuteža mu je sjedalo s baršunastim efektom s detaljima gumba i udobnim naslonima za ruke.

Foto: B&Q

Ako želite podići noge dok ste zavaljeni u fotelji, ili vam jednostavno treba dodatno mjesto, tu na scenu stupa tabure iz iste linije. Ova kombinacija dolazi tri luksuzne nijanse - šumsko zelenoj, tamnoplavoj i žarko narančastoj.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije