Hilton Rijeka Costabella

Otvoren resort između Rijeke i Opatije - s privatnom plažom, vilama i vrhunskim restoranima

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa
1/17
02.07.2021.
u 14:57

U resortu je smješten i prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem gosti na površini od 3700 kvadratnih metara mogu uživati u vrhunskim wellness sadržajima poput finskih sauna, hidrotermalnih bazena i slane sobe s himalajskom soli

Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa, najnoviji vrhunski resort smješten između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, te okružen planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem jučer je otvorio svoja vrata. Hotel se može pohvaliti jednom od najpoželjnijih lokacija tik uz more, kao i privatnom plažom u duljini od 200 metara i vlastitim sidrištima.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana. Sve sobe i apartmani imaju pogled na more. Nadalje, u resortu je smješten i prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem gosti na površini od 3700 kvadratnih metara mogu uživati u vrhunskim wellness sadržajima poput finskih sauna, hidrotermalnih bazena i slane sobe s himalajskom soli. Gostima resorta na raspolaganju je i izvrstan fitness centar, otvoren 24 sata dnevno, kako bi i tijekom odmora mogli ostati u formi.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Boje hrvatske gastronomije brani šest restorana i barova, uključujući i fine-dining restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela. Na čelu restorana najmlađi je hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč, koji je svoju prvu zvjezdicu dobio sa samo 27 godina. Ta živopisna i dinamična gastronomska destinacija u sebi spaja jedinstvene okuse Hrvatske s panoramskim pogledom na Jadransko more.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Zajedno s Denijem Srdočem, četriri restorana i bara vodit će naš svjetski poznati chef Miljenko Kosanović. U restoranima The Kitchen i Jedro, koji se nalazi na plaži resorta, gosti mogu kušati jela pripremljena od domaćih namirnica, dok je lounge bar Sunce pored bazena savršen za izležavanje tijekom beskrajnih ljetnih dana i uživanje u veličanstvenim zalascima sunca iza planine Učka uz opuštajuće zvukove lounge glazbe.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Češki investitor JTH Holding u ovaj je projekt uložio više od 105 milijuna eura, a glavni direktor gospodin Jaroslav Třešňák, nerijetko je znao provoditi 24 sata na dan kako bi bio siguran da sve ide po planu jer ovaj resrot smatra svojim životnim ostvarenjem i ulaganjem.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

„Moj je san ispunjen. Ovo će, uvjeren sam, biti mjesto u koje će dolaziti tisuće gostiju, ali i koje je otvorilo brojna radna mjesta“, izjavio je Třešňák.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Veliku pažnju ovaj je resort izazvao i svojim raskošnim izgledom koji se sjajno uklopio u Kvarner, a njegov interijer pravo je nadahnuće inspirirano jadranskim načinom života.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Osim uživanja u već spomenutim sadržajima i uslugama, gosti resorta Hilton Rijeka Costabella mogu biti sasvim mirni od trenutka kada se prijave u resort do trenutka kada se odjave, i to zahvaljujući Hiltonovom programu CleanStay. Od novih mjera koje donosi taj program, svakako treba istaknuti Hilton CleanStay Room Seal, oznaku koja jamči kako se u sobu nije ulazilo otkako je u potpunosti očišćena i dezinficirana, te češće čišćenje svih zajedničkih prostora i fleksibilne usluge hotelskog domaćinstva.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Hotel je dio nagrađivanog programa vjernosti gostiju Hilton Honors, koji pokriva 18 Hiltonovih hotelskih brendova. Članovi programa, koji naprave rezervacije izravno putem Hiltonovih kanala, mogu uživati u nizu različitih pogodnosti, uključujući tzv. payment slider, koji gostima omogućuje da izaberu gotovo bilo kakvu kombinaciju zarađenih bodova i novca kako bi rezervirali svoj boravak u hotelu, ekskluzivne popuste za članove, besplatno korištenje standardnog bežičnog interneta, i pristup mobilnoj aplikaciji Hilton Honors.

Noćenje u sobi s doručkom dostupno je već od 159 eura, a s polupansionom od 229 eura.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije