rasprodaja

Otkrivamo gdje je najvidljivija rasprodaja!

31.12.2019.
u 09:02

Već nekoliko sezona zaredom, Emmezeta svoju rasprodaju označava prepoznatljivim kanalom komunikacije – omotava svoje poslovnice u platna

Već nekoliko sezona zaredom, Emmezeta svoju rasprodaju označava prepoznatljivim kanalom komunikacije – omotava svoje poslovnice u platna koja komuniciraju rasprodaju. Prekriti vlastiti logotip svakako je zanimljiv i hrabar pristup s obzirom na ulogu koju ima u prepoznatljivosti brenda. Mnogi bi mogli pomisliti da je platnom prekrivena zgrada poziv na pražnjenje polica, no i u tom slučaju zasigurno će privući kupce željne popusta.

„Imamo rasprodaju koja se doslovce vidi iz aviona“ – poručuju nam iz Emmezete.

Pronjuškali smo po Emmezetinoj rasprodaji i sniženjima te naišli na veliki izbor namještaja s popustom do -40% na namještaj, do -20% na bijelu tehniku, do -40% na male kućanske aparate i usisavače te do -50% na uređenje doma.

Izdvojili smo nekoliko proizvoda po super niskim cijenama, a cijelu ponudu pronađite u Emmezeta poslovnicama ili na www.emmezeta.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije