Odličan dizajn

Otjerajte strah iz dječje sobe uz ove LED čuvare

Ikea
05.01.2020.
u 07:00

Svi su izrađeni od sintetičke gume, nježni su na dodir, mogu svjetliti uz pomoć baterije ili punjača i nema šanse da se razbiju

Borba djece sa strahom od mraka česta je i vrlo realna. No, zato su tu brojna noćna svjetla koja im olakšavaju da prebrode taj strah. Ikea je svojim raznobojnim duhovima Spöka koji daju crveno i plavo svjetlo, stekla kultni status, a ove se godine duhiću pridružilai  nova kolekcija LED šumskih životinjica koje tjeraju strašni mrak.

Foto: Ikea Hrvatska

Mali rakun i ježić imena Luriga emitiraju bijelo svjetlo i u trenu će postati najbolji prijatelj vašem djetetu. Svi su izrađeni od sintetičke gume, nježni su na dodir, mogu svjetliti uz pomoć baterije ili punjača i nema šanse da se razbiju.

Pozicionirajte ih na noćni ormarić, na okvir kreveta, ispod njega, na policu ili gdje god želite u sobi i cijelu će noć davati nježnu svjetlost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije