U gostima

Hotel Cubo u Ljubljani kao stvoren za bijeg od užurbanog tempa života

hotel
Foto: Promo
26.02.2017.
u 06:00

Planirate li skorašnji početak proljeća proslaviti bijegom na neku romantičnu destinaciju, nema potrebe da idete daleko. Naime, u Ljubljani će vas svojom ponudom s nogu oboriti hotel Cubo. Ovaj mali simpatični hotel ima sve potrebno za savršen romantični bijeg od svakodnevice, a prepoznali su to i ocjenjivači s Trip Advisora koji su ga uvrstili među deset najboljih malih hotela u Sloveniji.

Foto: Promo

Ulaz u klubove – gratis

I uistinu, osim sjajne pozicije u samom centru grada, ovaj hotel ima mnogo aduta za osvajanje. Prije svega tu je prekrasan interijer, kojem je posvećeno jako puno vremena i truda, a valja istaknuti da u njemu ne postoje dvije identične sobe.

Foto: Promo

Svoj uspjeh ovaj hotel svakako duguje i zanimljivoj ponudi koja se nastoji prilagoditi svakom gostu. Uz hotelski restoran koji nailazi na dobre kritike, tu su svakako i brojni događaji koje hotel nudi svojim gostima. Svim zaljubljenicima u trčanje, primjerice, omogućuju sudjelovanje na ljubljanskom maratonu.

Foto: Promo

Onima koji žele bijeg iz gradske vreve omogućuju odlazak na seosko imanje i boravak u prirodi sa svim sadržajima poput, primjerice, jahanja konja. No vratimo se interijeru. Osim jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, hotel se može pohvaliti i junior suite apartmanom koji je još luksuzniji i omogućuje gostima maksimalnu privatnost.

Foto: Promo

Kupaonice su pravi hit

Osim što su sve sobe opremljene najmodernijom tehnologijom, posebna je pažnja posvećena uređenju kupaonica pa se svaka može opisati kao mini spa-centar. Većina soba ima očaravajući pogled na stari dvorac i idilične pejzaže Ljubljane. Hotel ima 21 dvokrevetnu sobu, dva apartmana i tri jednokrevetne sobe, a odlučite li se za boravak u hotelu Cubo, ljubazno osoblje pobrinut će se te vam osigurati i najjeftiniji način prijevoza, ovisno o sredstvu kojim planirate doći u Ljubljanu.

Foto: Promo

Još jedan bonus koji kao gosti ovog hotela dobivaste jest besplatan ulaz u sve ljubljanske klubove što će posebno “napeto” biti mlađoj populaciji željnoj provoda. Osim već spomenutih usluga, u hotelu ćete moći uživati i u svojoj fitness rutini, ali i okušati se u nekim novima.

Foto: Promo

Posebno su ponosni na svoj biciklistički program u kojem se može okušati svaki gost – bilo za rekreativni obilazak Ljubljane na dva kotača, bilo u svrhu sporta. Zanimljivo je spomenuti da je u Sloveniji pokrenut i projekt Cubo Village koji uključuje visokostandardizirani život za obitelji koje se odluče na život u prirodi, a nadomak gradu, u kućama visoke energetske učinkovitosti i modernog dizajna, okružene zelenilom i bazirane na modelima održivosti.

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije