Novi broj Livinga

Osvojite novu i opremljenu kuhinju vrijednu 19.000 kuna!

kuhinja
Foto: Promo fotografija
1/8
18.03.2016.
u 13:15

Pobjednik nagradne igre moći će sam odabrati boju i elemente svoje nove kuhinje koju daruje magazin Living u suradnji s Emmezetom

Kuhinja je jedna od onih prostorija u interijeru u kojoj namještaj rijetko mijenjamo. Komodu, sofu ili blagovaonski stol puno je lakše i jeftinije zamijeniti nego kupiti novu kuhinjsku liniju ili uređaje.

Ako bi vašoj kuhinji nakon više godina trebalo preuređenje ili se pak prvi put odlučujete za tu investiciju, okušajte sreću i zaigrajte nagradnu igru magazina Living! U aktualnom broju koji je na kioscima do kraja mjeseca potražite nagradni kupon, pošaljite ga do 30. travnja i osvojite kuhinju s aparatima vrijednu čak 19.000 kuna!

Foto: Promo fotografija

Kuhinja uključuje i hladnjak, perilicu, pećnicu, ploču za kuhanje i sudoper te besplatnu dostavu i montažu. Elemente i boju kuhinje bira sam pobjednik. Tu je, naravno, još niz manjih, ali jednako atraktivnih nagrada, kao i uvijek bogat sadržaj načitanijeg magazina o uređenju interijera. Broj je posvećen Uskrsu, dekoraciji blagdanskog stola i neobičnim jelovnicima za taj nedjeljni ručak.

Foto: Promo fotografija

Na stotinu raskošnih stranica Living donosi više od 400 inspiracija za uređenje s izborom namještaja i dekora iz domaćih trgovina, dva prekrasna interijera, u Istri i Splitu, rubriku za urbane vrtlare, najnovije iz svijeta gadgeta i dizajna, savjete stručnjaka za uređenje interijera, intervjue s najpoznatijim domaćim arhitektima i dizajnerima...
Ne propustite svoj primjerak Livinga na svim kioscima za samo 14 kuna!

>>Naučite odabrati pravi supstrat za voćke, sukulente, začinsko bilje...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije