Rasprodaje

Opremite kvalitetno dom na sniženjima i uštedite oko 50 posto

Opremite kvalitetno dom na sniženjima i uštedite oko 50 posto
Dom i vrt
06.09.2013.
u 08:00

Sada vrijede najveći popusti na vrtni namještaj

Iako se bliže jesen i hladniji dani, idealno je vrijeme za kupnju vrtnog namještaja i svega onoga što će vam trebati za ugodno provođenje vremena na otvorenom iduće proljeće i ljeto.

Naime, trgovci su snizili cijene vanjskih artikala u prosjeku do 50 posto. U Emmezeti je u tijeku rasprodaja, a popusti su veći od 50 posto pa se vrtne ljuljačke mogu naći snižene sa 1599 na 599 kuna. U Merkuru se do 29. rujna mogu naći sniženja od 10 do 50 posto na roštilje, vrtni namještaj, ležaljke, bazene i suncobrane.

Ako pak još uvijek niste svom mališanu opremili sobu za učenje i igru, i tu možete znatno uštedjeti. Trgovina Prima do 15. rujna ima sniženje dječjih soba do 40 posto. U salonima Meblo u tijeku su akcijski popusti do 30 posto na dječje sobe, a kao dodatnu pogodnost uz kupnju dječje sobe daruju 20 posto popusta na tapete Meblo. Ova akcija traje do 30. rujna.

Trgovina Mima do 8. rujna ima Dane garnitura, kuhinja i dječjih soba, a uštedjeti se može 10 posto na svim oblicima plaćanja.

Oni koji požele modernizirati i obnoviti svoj dnevni boravak, sniženje od 30 posto na sjedeće garniture i složive programe mogu potražiti u trgovinama Kike od 6. do 8. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije