ORIGINALNI GADGETI

Olakšajte si život uz nove napredne pomagače

novi gadgeti
Foto: brightside.me
1/11
23.08.2016.
u 12:48

Zavirite u naš izlog tehničkih i tehnoloških novotarija u kojem su i dizajneri itekako imali svoje prste te pronađite ono na što ste godinama čekali!

Inovativnosti i mašti nikada nema kraja, barem kada su kućanski gadgeti u pitanju. Uvijek nas iznova iznenade dizajneri koji uspiju stvoriti originalne i lijepe sitnice koje nam život čine jednostavnijim, ali ga i uljepšavaju.

Jer, svi ti proizvodi imaju zanimljiv i promišljen dizajn, u koji se zaljubimo poput male djece. I svaki put iznova zaključimo kako nam je još samo to nedostajalo u našem domu. Pogledajte ove praktične novitete i odaberite svoga miljenika.

Foto: brightside.me

Savšena kamuflaža za spavaću sobu čiju estetku često nagrđuje upravo tv, koji je s godinama postao njezin sastavni dio. Ako želite tv u spavaonici, ali i da on ne dominira njome ili pak imate malo mjesta, ovakav sklopivi tv koji se usto skriva iza fotografije je pravo rješenje! (dumpaday.com)

Foto: brightside.me

Mobilna 'kvačica' je ustvari stalak koji možete nositi svadgdje sa sobom i olakšati si pijenje kave ili bilo kojeg drugog napitka. Barem šalicu nećete morati drži u ruci niti se brinuti hoće li se tekućina proliti. (outblush.com )

Foto: brightside.me

Kofer budućnosti je već među nama! Ovako ćete imati uredniju i pregledniju odjeću koju nosite sa sobom, a usto je nećete morati vaditi iz kofera, što je idealno rješenje za poslovna i kratka putovanja i odsjedanje u hotelskim soboama! A k tome ima još i vješalicu! (yankodesign.com )

Foto: brightside.me

Idealno rješenje za vruće ljetne noći, kada nam je i plahta kao prekrivač previše! (gizmag.com)

Foto: brightside.me

'Space' šator na solarnu energiju u kojem stoga možete puniti svoj telefon i druge uređaje, a usto pruža osvjetljenje noću. Možete čak i zagrijati pod! (lcimag.com )

>>Novi gadget koji će obožavati ljubitelji dizajna i tehnologije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije