sjajna rješenja

Odlično uređeno potkrovlje koje paru služi i kao dom i kao uredski prostor

Foto: IKEA
1/9
27.01.2022.
u 07:04

Kad su se uselili u stan s jednom kupaonicom, jedini im je uvjet bio dupli umivaonik. Tako čak i u malom prostoru i dalje svatko od njih ima prostor samo za sebe!

Provođenje cijelog dana u pidžami i put na posao koji se može izmjeriti u koracima. Rad od kuće nekad je zvučao kao san. Ali nakon nekoliko mjeseci pored ekrana za blagovaonskim stolom, ovaj je par shvatio da mora promijeniti perspektivu o svome domu.

Foto: IKEA

Uređenjem zasebnih zona, pametno su prilagodili svoj otvoreni tlocrt za život i rad. Sada mogu na nekoliko mjesta produktivno raditi, a uvečer se u potpunosti opustiti i uživati u slobodnom vremenu bez raznih tablica.

Foto: IKEA

Prije nego što se ovaj par baci na posao iza svojih ekrana, provode zajednički trenutak uz kavu u svojoj dnevnoj sobi. Ovaj kutak u njihovom potkrovlju dizajniran je za udobnost i druženje, a pun je prekrasnih uspomena i artefakata koje su tijekom godina prikupili.

Foto: IKEA

- Budući da je rad od kuće za mnoge postao „novo normalno“, važno je uzeti u obzir kako iskoristiti prostor i održati što bolju ravnotežu između rada i života u kući - kaže Hans Blomquist, dizajner interijera koji je paru pomogao da, uz pomoć Ikee urede svoj životni i radni prostor.

Foto: IKEA

Ovaj par obožava večernja druženja i koristi puni potencijal prostora. Stolu koji služi kao radni prostor dodali su uredske stolice za kvalitetniju potporu, ali nisu zaboravili na grickalice!

Foto: IKEA

U kuhinji se uvijek nešto događa, bilo da se radi o veselim zvukovima jutra ili još jednoj kavi koja tjera popodnevni umor. Zbog rada na daljinu stalno zurimo u ekran. Ovaj par svoju knjižnicu koristi za čitanje, istraživanje i pisanje. Njihov je tihi kutak okružen pričama savršeno mjesto za digitalnu detoksikaciju između sastanaka.

Foto: IKEA

Kad su se uselili u  stan s jednom kupaonicom, jedini im je uvjet bio dupli umivaonik. Tako čak i u malom prostoru i dalje svatko od njih ima prostor samo za sebe! Kombinacija elegantnih bijelih površina i topla tekstura drva pružaju prostoriji svijetli i vedri ugođaj, a ima i dovoljno rješenja za odlaganje da se sve dovede u red.

Foto: IKEA

Njihova je spavaća soba jedino mjesto u stanu rezervirano kako bi se njih dvoje mogli opustiti i napuniti baterije bez da ih okružuju razni ekrani. Odvajanje prostora za rad i odmor popravilo im je kvalitetu sna, ali ni blaga rasvjeta i nevjerojatno udoban krevet nisu odmogli!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije