godišnjica

Odabrali smo deset super komada za dom koje možete uhvatiti na sniženju

Foto: Vivre.hr
1/10
14.05.2020.
u 10:25

Ovi komadi odličan su ulov, a mogu vam poslužiti kao odličan orijentir opremate li dom ili pak samo tragate za detaljem koji će ga oplemeniti

Web shop specijaliziran za opremanje doma, Vivre.hr, slavi svoj 8. rođendan i tom prigodom ima velike popuste, čak i do 80 posto na gotovo sav asortiman. Stoga smo odlučili pretražiti njihovu ponudu i pronašli smo deset komada na sniženju koji će oplementiti svaki dom. Ujedno vam mogu poslužiti kao super šalabahter ako opremate dom od nule ili ako pak samo trebate pokoji detalj kojim ćete osvježiti postojeće stanje!

1/8

U krevetu provedemo trećinu života, bitno je da je kvalitetan i prilagođen našim potrebama. Ovaj dvostruki box spring krevet snižen je 50 posto i ako tragate za novim krevetom zaista možemo reći da je odličan omjer cijene i kvalitete. Na sniženju košta 7547 kuna.

Foto: Vivre.hr

Ako nikad nemate dovoljno prostora za cipele, možda je prostrani ormar dobro riješenje, na sniženju košta 1257 kuna.

Foto: Vivre.hr

Zanimljiv kauč podiže svaki prostor, a ovaj u trendi boji na sniženju možete kupiti za 2408 kuna

Foto: Vivre.hr

Neutralna sofa idealna za male prostore ili čak za natkrivene balkone na sniženju je i košta 1329 kuna.

Foto: Vivre.hr

Radni stol s dodatnom policom za odlaganje također je povodom rođendanske proslave snižen, i sad košta 898 kuna.

Foto: Vivre.hr

Zanimljiv detalj za hodnik  - konzola i zidne dekoracije u obliku ogledala na sniženju koštaju 646 kuna.

Foto: Vivre.hr

Zanimljiv servis za jelo koji će biti prava atrakcija na stolu, posebice volite li za toplijeg vremena jesti vani, snižen je pedeset posto i sada košta 446 kuna.

Foto: Vivre.hr

Ako tragate za zanimljivim i povoljnim detaljem koji će oplemeniti vaš dom, ova polica odlično je rješenje. Na sniženju košta 250 kuna.

Foto: Vivre.hr

 

Još jedan zanimljiv zidni detalj, u žarkoj boji, garantira atraktivan prostor. Zidna polica na sniženju košta 225 kuna.

Foto: Vivre.hr

Zanimljiv detalj koji će se uklopiti u dnevni boravak, hodnik ili spavaću sobu, bilo da trebate noćni ormarić, dodatni stolić ili samo mjesto za odlaganje. Snižen je i sad košta 250 kuna.

Foto: Vivre.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije