opremanje doma

Odabrali smo deset kutnih garnitura koje možete uhvatiti u pola cijene

Harvey Norman
31.12.2020.
u 10:32

Mi smo se bazirali na izboru kutnih garnitura i sofa koje su ključni komadi u dnevnom boravku i birali smo samo one kojima je cijena najmanje - prepolovljena

Sezona je velikih rasprodaja, a ove godine, ako opremate dom, možete uhvatiti zaista vrijedne komade namještaja snižene 50 ili više posto. Mi smo se bazirali na izboru kutnih garnitura i sofa koje su ključni komadi u dnevnom boravku i birali smo samo one kojima je cijena najmanje prepolovljena. Dobra je stvar što većina trgovina namještajem, budući da oslobađaju prostor za nove kolekcije, ima i rasprodaju ekpsonata što znači da neke od željenih komada možete uhvatiti po zaista super povoljnim cijenama.

Ako imate veći dnevni boravak, odličan izbor raskošna je kutna garnitura, za manje boravke super izbor bit će kauč ili sofa, a za one srednje veličine super je i kombinacija s foteljom i tabureom.

U Harvey Normanu sniženje su shvatili ozbiljno, cijene padaju i za 70 posto, a garniture koje smo izbrali snižene su 56%.

Foto: Harvey Norman

Raskošna kožna kutna garnitura s brojnim funkcijama na sniženju košta 11.990 kuna. Dolazi u nekoliko boja, a sad joj je cijena niža više od 50 posto.

Foto: Harvey Norman

Raskošna kutna garnitura s pomičnim naslonima u boji sezone - sivoj - također se trenutno može nabaviti u pola cijene. Snižena cijena joj je 9990 kuna.

Foto: Harvey Norman

Za ljubitelje klasike odličan izbor je model jednostavnih linija, u atraktivnoj boji, od tkanine. Cijena, koja je snižena 50 posto sada iznosi 5990 kuna.

Foto: Harvey Norman

U moderne dnevne boravke super će se uklopiti ova atraktivna kutna garnitura s jako zanimljivim naslonima. Ona je snižena 56 posto i sad joj je cijena 10989 kuna.

Danski BoConcept poznat je po svom bezvremenskom dizajnu, a cijene snižavaju jako rijetko tako da je ova rasprodaja super prilika za one koji žele neki dizajnerski komad u svom domu.

Foto: BoConcept

Kauč/sofa/garnitura/fotelja sve  to dobivate kupnjom ovog modularnog komada namještaja. Na sniženju je cijena 19.890 kuna.

Foto: BoConcept

Luksuzan kauč s modularnm jastucima supe rje izbor za manje dnevne boravke, a zahvaljujući boji prilagodljiv je svakom prostoru. Na sniženju košta 18.650 kuna.

Foto: BoConcept

Jedan od najlukusuznijih modela odličan je i zbog laganog održavanja (zbog povišenih nogu). Na sniženju mu je cijena 45.299 kuna.

U Lesnini i Emmezeti također možete uhvatiti sjajne primjerke na velikom sniženju.

Foto: Promo/Eva Virc

Cijene kutnih garnitura u Lesnini na sniženju kreću već od nešto više od 2000 kuna, a može se naći zaista sjajnih primjeraka.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

U Emmezeti vas pak na sezonskom sniženju, uz spomenute kutne garniture čija cijena kreće od oko 2000 kuna, čekaju i brojni drugi komadi po povoljnim cijenama.

A za kraj smo ostavili bezvremenski komad iz BoConcepta koji je odličan izbor za gotovo sve dnevne prostore. Na sniženju košta 27.199 kuna.

Foto: BoConcept

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije