ŠARM PROŠLIH VREMENA

Očaravajući vintage dom američke country glazbenice

koliba nashville
Foto: Decoholic
1/11
10.02.2016.
u 12:00

Unuka country legende Hanka Williamsa, Holly, velika je ljubiteljica dizajna, te je odlučila staru obiteljsku kuću u Nashvilleu sama urediti

Holly Williams dokaz je da glazbenici često imaju skrivene umjetničke talente u kojima gotovo jednako uspješno iskazuju svoju kreativnost. Mnogi od njih su i dobri slikari, glumci, dizajneri – sjetimo se samo posljednjeg ugodnog iznenađenja u vidu zanimljivih komada produkt dizajna rockera Lennyja Kravitza.

Poznata američka kantautorica i unuka country velikana Hanka Williamsa, 35-godišnja Holly, zaljubljenica je u arhitekturu i dizajn interijera te je svoju kuću za odmor u Nashvilleu u kojoj povremeno živi sa suprugom i sinom uredila sama.

Foto: Decoholic

Teško da bi bilo tko od stručnjaka imao zamjerke na ovakav ukusno uređen interijer, zanimljivu kombinaciju rustikalnog, industrijskog i boho stila s modernim elementima. Zadnje uređenje staro zdanje s tipičnim pročeljem od drvenih greda doživjelo je 1987., kada ga je uredila Hollyna mama.

Godine 2011., nakon što je naslijedila kuću u kojoj je provodila vikende i praznike sa svojim roditeljima, Holly se sa suprugom Chrisom Colemanom, također glazbenikom, bacila na temeljitu adaptaciju i uređenje.

Foto: Decoholic

Njihov novi lijepi i šarmantni dom u kojem sada provedu nekoliko mjeseci godišnje odiše prošlošću i obiteljskim uspomenana - starim komadima namještaja i detaljima, od kojih je dobar dio zatečen u kući. Njih se Holly nipošto nije htjela riješiti, nego je odlučila dati im novi život.

U eklekničnom domu glazbenika, koji je svojevrsno putovanje u prošlost jedne obitelji, dominiraju neutralne boje - crna, siva i bijela, uz dodatke smeđe, a vrlo malo detalja i namještaja čini da dom nije zagušen, nego naprotiv, vrlo prozračan i svijetao.

Foto: Decoholic

Poseban šarm kući daju detalji poput sivih tapeta s romantičnim cvjetnim uzorkom, šarene prostirke na podu i krevetima, kristalne svjetiljke, drvenih svijećnjaka, bakrenog suđa, ukrasa od srebra, rustikalne police, umjetničkih slika...

>>Senzacionalna transformacija: od kapele do eklektičnog interijera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije