Shabby chic

Od hobija do unosnog posla usred krize

Od hobija do unosnog posla usred krize
Foto: Dom i vrt
1/11
09.09.2013.
u 08:11

Svi komadi namještaja boje se u četiri sloja po posebnoj, tajnoj recepturi...

Zagrebačka obiteljska manufaktura koja se skriva iza imena Vivain oduševit će sve ljubitelje shabby chica svojim viđenjem starog namještaja, odnosno preuređivanjem starih komada koje su vlasnici možda već i otpisali.

Zanimljivo je da su na ideju namještaja po mjeri došli nakon dugogodišnje tradicije adaptiranja objekata diljem Hrvatske.

Naime, uređujući stare prostore, shvatili su da postoji velika potražnja za posebnim, unikatnim i po mjeri rađenim komadima namještaja u kod nas popularnom stilu shabby chic.

Zanimljivo je da ovi kreativci sav namještaj koji potpisuju izrađuju od punog drveta, uglavnom smreke te ga boje četveroslojno po recepturi i načinu koji tvrtka brižno skriva od znatiželjnika.

Trebate li u svom domu brzo osvježenje, ovaj tim specijalaca u svojim redovima ima stručnjake za sve – od građevinara do dizajnera, a brojne preporuke zadovoljnih klijenata najbolji su dokaz da se i u jeku krize može uspjeti...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije