U ZNAKU CRVENE I PLAVE

Poznati radijski eter uređenjem postao topli dnevni boravak

narodni radio preuređenje
Foto: John Pavlish
1/12
10.06.2016.
u 08:30

Popularni Narodni radio otvorio je novouređene moderne studijske prostore koje uređenjem odišu posebnom toplinom i šarmom

Narodni radio, otvorio je novouređene studijske prostore koji su po tehnološkim standardima i vrhunskoj digitalnoj tehnologiji najbolji i najmoderniji u ovom dijelu Europe, a uređenjem odišu posebnom toplinom i šarmom.

Kako Narodni radio predstavlja ponajbolje što Hrvatska ima u glazbi, sve vrijedno što ima u ljudima i sve čarobno što ima u prirodnim ljepotama – upravo je to bila i nit vodilja pri osmišljavanju uređenja novih prostora radio postaje.

Budući da je studio pravo srce radijske postaje, tako upravo on, u novim prostorima zauzima središnju poziciju. Prostran, prozračan i opločan staklenim stijenama nameće nove standarde. Unutar studija nalaze se detalji od izbušenog knaufa u bijeloj i crvenoj boji, a studijski stol je povišen kako bi voditelji mogli komunicirati u stajaćem i sjedećem položaju. Oprema je pak potpuno digitalizirana.

Foto: John Pavlish

Novinarsko-producentska redakcija smještena za jednim velikim stolom kako bi se postigla sinergija među zaposlenicima. Sami stol ručno je načinjen od prirodnog hrasta na kojem su smještena vrhunska 'All in one' računala bijele boje s touch screenom. Toplina drveta prostoru daje poseban šarm.

Lounge segment polivalentan je dio prostora prvenstveno namijenjen za opuštanje i komunikaciju između zaposlenika, a koji se vrlo lako može preoblikovati u studio za live koncerte, kao što smo mogli vidjeti na otvorenju studija, kada su nastupali Petar Grašo i Tonči Huljić. I inače Narodni radio kao promotor hrvatske glazbe ima konstantnu potrebu za takvim prostorom.

Foto: John Pavlish

Lounge je potpuno akustički obrađen pa je tako strop izveden u obliku valova, koji preko dana predstavljaju more, dok se navečer sa svojih 2000 ugrađenih lampica pretvara u zvjezdano nebo. Na zidu od crvene cigle nalazi se 'pametna ploča' koja služi za sastanke te video i audio prezentacije.

Foto: John Pavlish

Osoba zaslužna za osmišljavanje cjelokupnog prostora – Ana Barišić, sve je upotpunila i zanimljivim detaljima poput lampi, bijelog asimetričnog stolića te perzijskog tepiha koji radno mjesto čine toplim dnevnim boravkom.

>>Posve novi izgled poznate slastičarnice u centru Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije