Hit mjesto

Novo cool mjesto u Novom Zagrebu - Inst@Bar na Kajzerici

20.10.2020.
u 09:56

Gosti također mogu uživati u promatranju interijera koji ispunjava pregršt zanimljivih detalja, modernih slika...

Na zagrebačkoj Kajzerici, prekoputa osnovne škole i IV. gimnazije, prošlog je tjedna otvoren Inst@Bar koji je odmah postao pravi hit. Riječ je o velikom prostoru koji je podijeljen u dva dijela - sastoji se od zasebnog bara te od fast fooda.


Bar je moderno uređen, a gostima se nude razni sadržaji: od čitanja novina, gledanja televizije, besplatnog interneta, ispijanja Hausbrandt kave,  jedne od najkvalitetnijih kava na tržištu, ili klasičnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, ali i onih ekskluzivnijih.

Gosti također mogu uživati u promatranju interijera koji ispunjava pregršt zanimljivih detalja, modernih slika...
U drugom dijelu nalazi se fast food koji svojim izgledom pomalo podsjeća na American diner restorane. U njemu se svi mogu pronaći jer u ponudi imaju ponešto za školarce, ali i za one malo starije koji žele nešto konkretniji obrok.


- U svojoj ponudi imamo hot-dogove, sendviče, pommes frites kakav koristi primjerice KFC, ali i nuggetse kakve ima i McDonald's. Pokušali smo napraviti neki spoj, uzeti i kombinirati ono najbolje od svakog svjetski poznatog brenda. Uz to, u ponudi imamo i vlastite palačinke s jako puno dodataka koje si gosti biraju po želji i afinitetima - govori Domagoj Delač, suvlasnik Inst@bara.

- Ime Inst@Bar&food je pomno izabrano, cilj nam je bio privući mlade, urbane ljude željne finog zalogaja, uživanja u kavi i drugim finim pićima. Željeli smo ići u korak s ovim modernim vremenima pa puno ulažemo u marketing, s posebnim naglaskom na društvenim mrežama koje su danas postale neizostavni dio naše svakodnevice. Tako nas možete pronaći na Facebooku, Instagramu, Tik-toku - dodaje Delač.


Cijela priča osmišljena je tako da privuče što više ljudi pa su tako mislili i na pušače, ali i na nepušače. Naime, u baru je dozvoljeno pušenje, dok svi nepušači mogu svoje piće ispijati i u dijelu fast fooda u kojem se ne puši, a ima visoke stolove uz prozor s kojega se može promatrati što se događa na ulici. Uz sve to, ispred lokala se nalaze čak dvije terase s udobnim antiknim foteljama, što će se u ovo doba kada se svi želimo pridržavati epidemioloških mjera mnogima svidjeti...

Komentara 1

PA
Paket
18:31 20.10.2020.

Bio sam, jako ljubazne curke rade tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije