Hit mjesto

Novo cool mjesto Studio Chic&Antique kao inspiracija za klasično uređenje doma

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL
1/10
08.10.2020.
u 09:10

Glavni salon pozornost privlači raskošnim štukaturama na stropu kojim dominira kristalni luster. Kao kontrast plavim zidovima dizajnerica je postavila zlatne antikne sofe

Nadomak glavnog zagrebačkog trga, u Palmotićevoj 39, smjestio se šarmantni Studio Chic&Antique – mjesto koje je uredila i koje vodi dizajnerica i stilistica interijera Ankica Juričević. Ovaj čarobni prostor uređen u klasičnom stilu, s hrabrim kombinacijama boja i detalja, mijenja se ovisno o potrebama.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

– Studio je zaista multifunkcionalan, kameleonski prostor kružne forme koji se mijenja i prilagođava željama i potrebama klijenata. Zamislila sam ga kao malo intimniji prostor za druženja, radionice, tajne večere ili jednostavno evente za sve one koji žele svojim suradnicima pružiti jedinstveno, pomalo čarobno iskustvo – objašnjava nam Ankica Juričević te dodaje: – Prostor se može prilagoditi i u urediti u različitim stilovima – koristiti se može jedna, dvije, tri prostorije ili cijeli prostor, a najbolje je što svaki klijent dobiva i jedinstveno, samo za svoje potrebe, dekoriran prostor.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

I uistinu, ovakav prostor svakako je ono što Zagrebu treba. Salonska atmosfera, ali opuštena, dašak romantike, ali ne prenaglašeno, senzacionalne dekoracije i vrijedni antikviteti, sve je to, pod stručnim vodstvom dizajnerice našlo svoje mjesto u ovom studiju koji je, bez lažne skromnosti, jedan od najljepših u kojima smo snimali.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Glavnim salonom dominira raskošan kristalni, ručno rađeni luster, koji se preko dizajnerice može i kupiti, zatim predivne antikne sofe, retrozvuk potpisuje renomirana tvrtka Tivoli, a mirisne svijeće djelo su domaće dizajnerice Jo Art.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Mi smo pak snimajući dodali dosta prirodnog cvijeća, fokusirali se na zanimljive detalje i pokušali vam dočarati ljepotu ovog studija koji nas je svojom atmosferom i prostorom – oduševio!

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije